Πυροβολισμοί και δύο τραυματίες στην Τρούμπα

Πυροβολισμοί και δύο τραυματίες στην Τρούμπα

Συνέβη λίγο μετά τις 5 τα ξημερώματα σε μπαρ στην οδό Νοταρά - Κατά πληροφορίες οι δράστες ήταν μια ομάδα περίπου 20 ατόμων

peiraias_main01
Δύο τραυματίες ήταν ο απολογισμός του περιστατικού με πυροβολισμούς που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής του Πάσχα στην οδό Νοταρά στην Τρούμπα.


Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες περίπου 20 άτομα άρχιααν λίγο μετά τις 5 τα ξημερώματα να σπάνε και να πυροβολούν αδιακρίτως.

Δύο από τις σφαίρες τραυμάτισαν στο γόνατο δύο άτομα που βρίσκονταν μέσα σε μπαρ. Ο ένας από τους τραυματίες μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας και ο άλλος στο ΝΙΜΤΣ όπου και νοσηλεύονται.

Η εκτίμηση των αστυνομικών μετά τις καταθέσεις που πήραν από τους αυτόπτες μάρτυρες είναι ότι οι δράστες πιθανότατα να είχαν παρεξηγηθεί με κάποιο άλλο άτομο σε μπαρ που βρίσκεται στο συγκεκριμένο δρόμο.

Κλείσιμο
Οι αστυνομικοί που έφθασαν στο σημείο περισυνέλεξαν κάλυκες, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει συλλήψεις αφού η διαδικασία βρίσκεται ακόμα στο στάδιο των καταθέσεων.


trouba_01
trouba_02


Η διεύθυνση του μπαρ Frederica σε ανακοίνωσή του δίνει μια διαφορετική εκδοχή των γεγονότων  υποστηρίζοντας ότι το περιστατικό σημειώθηκε σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης προσθέτοντας ότι δεν συμμετείχε σε αυτό ούτε υπάλληλος, ούτε πελάτης.

Η ανακοίνωση τη διεύθυνσης του Frederica:

anakoino-fedre



Τι δήλωσε ο δικηγόρος των ιδιοκτητών του μπαρ

Γιαννελάκης Κωνσταντίνος συνήγορος ιδιοκτήτη καταστήματος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης