Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Θεσσαλονίκη
η επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. έγινε στο πλαίσιο έρευνας για τη δράση του Μετώπου Νεολαίας της οργάνωσης - Κατασχέθηκε ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής και έντυπο υλικό
Έφοδο στα γραφεία της «Χρυσής Αυγής» στη Θεσσαλονίκη πραγματοποίησε το πρωί της Δευτέρας η ΕΛ.ΑΣ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομική επιχείρηση στα γραφεία της καταδικασμένης εγκληματικής οργάνωσης που βρίσκονται στην οδό Καζαντζακη έγινε στο πλαίσιο προκαταρκτικής έρευνας από την Κρατική Ασφάλεια, παρουσία δικαστικού λειτουργού.
Κατά τη διάρκεια της έρευνας δεν εντοπίστηκε κάποιο άτομο στα γραφεία της οργάνωσης, ενώ κατασχέθηκε ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής και έντυπο υλικό. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. έγινε στο πλαίσιο έρευνας για τη δράση του Μετώπου Νεολαίας της οργάνωσης.
Η La Roche-Posay γιορτάζει 50 χρόνια δερματολογικής φροντίδας προσφέροντας καινοτόμες λύσεις που συνδυάζουν ορατά αποτελέσματα και σεβασμό στην επιδερμίδα.