Τραγωδία στη Σπάρτη: Τρεις φοιτητές νεκροί σε τροχαίο - Το αυτοκίνητό τους χτύπησε σε δέντρο και ανετράπη
21 ετών οι δύο νεκροί και 24χρονος ο τρίτος - Το δυστύχημα σημειώθηκε στις 1:30 τα ξημερώματα - Κατά πληροφορίες το όχημα με τους τρεις νέους ακολουθούσε αυτοκίνητο με φίλες τους
Τραγικό τροχαίο δυστύχημα με τρεις νέους να χάνουν τη ζωή τους σημειώθηκε στις 1:30 τα ξημερώματα στη Σπάρτη.
Κατά πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ οι τρεις νεκροί νέοι είναι φοιτητές ηλικίας 24 ετών ο ένας και 21 οι δύο.
Το τροχαίο σημειώθηκε στο πάρκο Γουδέ στην εθνική οδό Σπάρτης-Μολάων όταν το αυτοκίνητο με τους τρεις φοιτητές έφυγε από τον δρόμο, για άγνωστο λόγο, προσέκρουσε σε δέντρο και ανετράπη.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πίσω από το όχημα με τους τρεις νέους βρισκόταν αυτοκίνητο με φίλες τους.
Οι κοπέλες φέρονται να έχουν περιγράψει ότι ξαφνικά έχασαν από μπροστά τους το αυτοκίνητο με τους τρεις φοιτητές και το μοναδικό που είδαν ήταν μια ρόδα να πετάγεται στον αέρα.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.