Ένας 41χρονος στην περιοχή Δενδροποτάμου Θεσσαλονίκης συνελήφθη από αστυνομικούς γιατί χτύπησε, έβρισε και προσέβαλε την 59χρονη μητέρα του όταν αυτή του ζήτησε ένα ποτήρι με νερό.
Το περιστατικό καταγράφηκε, στις 9 το βράδυ της 17ης Αυγούστου, σε σπίτι, σύμφωνα με το grtimes.gr. Η γυναίκα υπέβαλε έγκληση ζητώντας να φυλακιστεί ο γιος της γιατί φοβάται για τη ζωή της.
Εις βάρος του συλληφθέντα ασκήθηκε ποινική δίωξη για: Ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, απειλή και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. Στη συνέχεια παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο.
Σύμφωνα με την καταγγελία, ο γιος χωρίς κάποια εμφανή αιτία ξεκίνησε καβγά με τη μητέρα του. Όταν αυτή του ζήτησε να της φέρει λίγο νερό, της έστριψε το χέρι και παραλίγο να της το σπάσει. Πάνω στον καβγά έβγαλε έξω τα γεννητικά του όργανα και άρχισε να την βρίζει με ακατανόμαστες φράσεις.
Λίγο πριν έρθουν οι αστυνομικοί, μετά την τηλεφωνική κλήση της 59χρονης στην Άμεση Δράση, ο 41χρονος είπε «πάρτε την από εδώ γιατί αν δεν την πάρετε θα την βρείτε το πρωί νεκρή». Η γυναίκα τρομοκρατήθηκε και δήλωσε ότι επιθυμεί την ποινική δίωξη του γιου της.
«Έχει ξεφύγει η κατάσταση του τελευταία. Επιθυμώ να μπει φυλακή γιατί φοβάμαι για τη ζωή μου» ανέφερε στην κατάθεση της και επισήμανε ότι «σε περίπτωση που αφεθεί ελεύθερος φοβάμαι ότι θα με σκοτώσει».
Η κατάψυξη ωαρίων αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις της σύγχρονης αναπαραγωγικής ιατρικής, προσφέροντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους και να σχεδιάσουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία.
Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, το Plastic Free Greece δίνει δυναμικά το παρών σε κάθε γωνιά της χώρας. Η πρώτη πράξη της φετινής εκστρατείας εκτυλίχθηκε σε τέσσερις ηπειρωτικούς προορισμούς (Θεσσαλονίκη, Τρίκαλα, Αθήνα, Πάτρα) και είχε ως αποτέλεσμα τη συλλογή 150,5 κιλών σκουπιδιών.
Με διεθνή παρουσία, ισχυρό τεχνολογικό αποτύπωμα και έμφαση στην ανάπτυξη ψηφιακών λύσεων, ο όμιλος Super Technologies εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική αγορά.