Αχιλλέας Μπέος: Απαντά για το βίντεο που τον δείχνει να επιτίθεται σε μοτοσικλετιστή στη λεωφόρο Αλίμου

Αχιλλέας Μπέος: Απαντά για το βίντεο που τον δείχνει να επιτίθεται σε μοτοσικλετιστή στη λεωφόρο Αλίμου

Τι υποστηρίζει ο δήμαρχος Βόλου για το σκηνικό με μοτοσικλετιστή, που εκτυλίχθηκε στη λεωφόρο Αλίμου

mpeos-mapes-arthro
Απάντηση για το άγριο σκηνικό που εκτυλίχθηκε στη λεωφόρο Αλίμου, στην Αθήνα, δίνει ο δήμαρχος Βόλου και πρόεδρος της ΠΑΕ Βόλος, κ. Αχιλλέας Μπέος, όταν επιτέθηκε, ξυλοκόπησε και εξύβρισε μοτοσικλετιστή μες στη μέση του δρόμου.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο οδηγός της μηχανής σοκαρισμένος προσπαθεί να αμυνθεί, ενώ μαζί με τον Αχιλλέα Μπέο υπάρχει ακόμα ένας άνδρας, ο οποίος συμμετέχει στον ξυλοδαρμό του νεαρού, φωνάζοντας παράλληλα: «Ξέρεις που μιλάς ρε;».

Ο Αχιλλέας Μπέος χτυπάει μοτοσικλετιστή στη μέση του δρόμου


Ο κ. Μπέος με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δικαιολογεί την στάση του υποστηρίζοντας πως ο άντρας επιτέθηκε και απείλησε αρχικά τον αδερφό του, ενώ στη συνέχεια εξύβρισε και την μητέρα του.

Ταυτόχρονα, στην ίδια ανάρτηση απαντά και σε όσους έσπευσαν να επικρίνουν την αντίδρασή του: «Ο Αχιλλέας Μπέος ήταν, είναι και θα παραμείνει ένας λαϊκός άνθρωπος, που ζει μέσα στην κοινωνία, ανάμεσα στους ανθρώπους της καθημερινότητας, δέχεται ερεθίσματα και αντιδρά όπως ένας φυσιολογικός άνθρωπος».

Κλείσιμο
Επιπλέον, δεν παραλείπει να χαρακτηρίσει τον εαυτό τους ως γνήσιο, άμεσο και ειλικρινή άνθρωπο, χαρακτηριστικά στα οποία αποδίδει την αποδοχή και την αγάπη που δέχεται από τους πολίτες. «Όλα τα άλλα είναι σκοπιμότητες για απλή… κατανάλωση και δεν με αγγίζουν» προσθέτει.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Με αφορμή το επεισόδιο που είχα καθ’ οδόν, στην Αθήνα και όχι όπως εγράφη ανακριβώς στον Βόλο, με ένα άγνωστο άτομο, που έφερε κράνος το οποίο δεν έβγαλε ποτέ, ενδεχομένως για να μην αναγνωριστεί, θέλω να ξεκαθαρίσω πως δεν έκανα τίποτα άλλο, λιγότερο ή περισσότερο, από χιλιάδες άλλους καθημερινούς ανθρώπους όταν δέχονται ύβρεις για τη μητέρα τους και βλέπουν συγγενικά τους πρόσωπα (εν προκειμένω τον αδελφό μου) να δέχονται επίθεση και να απειλούνται. Κάτι που ξεκάθαρα προκύπτει και από το βίντεο που κυκλοφορεί.
Για όσους σπεύδουν να αποδώσουν χαρακτηρισμούς και να επικρίνουν τη στάση μου μια μόνη απάντηση. Ο Αχιλλέας Μπέος ήταν, είναι και θα παραμείνει ένας λαϊκός άνθρωπος, που ζει μέσα στην κοινωνία, ανάμεσα στους ανθρώπους της καθημερινότητας, δέχεται ερεθίσματα και αντιδρά όπως ένας φυσιολογικός άνθρωπος. Με γνησιότητα, αμεσότητα και ειλικρίνεια. Γι αυτό και είναι τόσο αποδεκτός και αγαπητός. Όλα τα άλλα είναι σκοπιμότητες για απλή… κατανάλωση και δεν με αγγίζουν.»

Με αφορμή το επεισόδιο που είχα καθ’ οδόν, στην Αθήνα και όχι όπως εγράφη ανακριβώς στον Βόλο, με ένα άγνωστο άτομο, που...

Posted by Αχιλλέας Μπέος on Saturday, September 10, 2022


Ειδήσεις σήμερα:

Αποκάλυψη Sun: O Κάρολος «είπε στον Χάρι να μη φέρει τη Μέγκαν στο Μπαλμόραλ για να δει την βασίλισσα που πέθαινε»

Σήμερα ανακηρύσσεται επισήμως βασιλιάς του Ηνωμένου Βασιλείου ο Κάρολος

Απεγκλωβίστηκαν μετά από επιχείρηση 5 ωρών οι δυο τουρίστες που εντοπίστηκαν σε απόκρημνο βράχο στην Κέρκυρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης