Στο μαγαζί του στη Ρόδο διακινούσε ποσότητες κάνναβης
Ο 36χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου
Στη... μισή Ρόδο έκρυβε τα ναρκωτικά που διέθετε προς πώληση μέσα από την επιχείρηση που διατηρεί, ένας 36χρονος Έλληνας, ο οποίος έπεσε στα χέρια των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών το Σάββατο, έπειτα από σχετικές πληροφορίες που έφτασαν στα γραφεία τους.
Βάσει των στοιχείων που συγκέντρωσαν, οι αστυνομικοί έκαναν διαδοχικές έρευνες στην κατοικία του 36χρονου, σε δυο αποθηκευτικούς χώρους που χρησιμοποιούσε, αλλά και στο κατάστημά του και κατέσχεσαν τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβησυνολικού βάρους 547 γραμμαρίων και μια ζυγαριά ακριβείας.
Ο 36χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου, όπου του ασκήθηκε δίωξη για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση και παραπέμφθηκε σε κύρια ανάκριση, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο να διέθετε και συνεργούς που αναλάμβαναν να προωθήσουν το παράνομο εμπόρευμά του.
Με πρωτοβουλίες που κάνουν τη διαφορά και συνδέουν την καινοτομία με την υπευθυνότητα, η ROLEX Ελλάδας υποστηρίζει έμπρακτα όσους εργάζονται για τη διαφύλαξη της φυσικής κληρονομιάς της χώρας, υλοποιώντας έτσι τη διαχρονική της δέσμευση για κοινωνική ευθύνη και υποστήριξη δράσεων με ουσιαστικό περιβαλλοντικό αντίκτυπο.