Θεσσαλονίκη: Πληροφορίες ότι βρέθηκε αίμα του Άλκη και αποτυπώματα του 23χρονου φονιά στο μαχαίρι του εγκλήματος

Θεσσαλονίκη: Πληροφορίες ότι βρέθηκε αίμα του Άλκη και αποτυπώματα του 23χρονου φονιά στο μαχαίρι του εγκλήματος

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, «μίλησε» το μαχαίρι τύπου «karambit» που χρησιμοποιήθηκε στη φονική επίθεση στη Θεσσαλονίκη - Έφοδοι της Αστυνομίας σε συνδέσμους ομάδων της Θεσσαλονίκης - Κούγιας: Έχουν ταυτοποιηθεί τουλάχιστον άλλοι έξι δράστες

alkis-main
Αίμα του 19χρονου και αποτυπώματα του 23χρονου βρέθηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες, στο μαχαίρι του φόνου του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αστυνομίας βρέθηκε DNA του θύματος -ήτοι, αίμα του άτυχου νεαρού- και αποτυπώματα του κατηγορουμένου για την στυγερή δολοφονία.

Όσο για τις κηλίδες αίματος στο λευκό ΙΧ του δράστη, οι αστυνομικοί είναι σίγουροι πως πρόκειται για DNA του Άλκη, ενώ αναμένεται και η επιστημονική εξακρίβωση. Ήδη, έχει ταυτοποιηθεί ο οδηγός του μαύρου αυτοκινήτου, ενώ οι έρευνες της ΕΛΑΣ είναι σε πλήρη εξέλιξη, με εφόδους σε συνδέσμους της Θεσσαλονίκης.

Το λευκό αυτοκίνητο ανήκει στον φερόμενο δράστη. Παράλληλα, έχει ζητηθεί και άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, με τους αστυνομικούς να κάνουν ανάλυση των κλήσεων, ψάχνοντας στοιχεία από το κινητό του 23χρονου, για να βρουν με ποιους μίλησε πριν και μετά τον φόνο.

Κλείσιμο
Σύμφωνα, δε, με άλλο ρεπορτάζ, του τηλεοπτικού σταθμού Open, δίπλα στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκε και ρόπαλο, πάνω στο οποίο έχουν εντοπιστεί στοιχεία τόσο του θύματος όσο και του δράστη.

Ειδήσεις σήμερα:

Συγκλονίζει ξανά η Μπεκατώρου, φέρνοντας στο φως καταγγελία γυμναστή - «Δεν μπορούσα να αναπνεύσω από το ξύλο»!

Μισό τρισ. ευρώ κόστισαν τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν τα τελευταία 40 χρόνια την Ευρώπη

Επίθεση σε υπάλληλο της ΙΒ ΔΟΥ Αθηνών από πολίτη με χρέη στο Δημόσιο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης