Έχουμε ξεπεράσει τα 14 εκατομμύρια εμβολιασμούς, όπως ανέφερε σήμερα, κατά τη διάρκεια της εξειδίκευσης των μέτρων για τους ανεμβολίαστουςάνω των 60 ετών, ο γγ Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους, παραθέτοντας στοιχεία που δείχνουν πλέον ότι 72,7% του ενήλικου πληθυσμού της χώρας μας έχει εμβολιαστεί.
Ο κ. Θεμιστοκλέους σημείωσε ότι τις τελευταίες δύο ημέρες υπάρχει μεγάλη αύξηση στα ραντεβού για την πρώτη δόση από τους πολίτες άνω των 60 ετών, τονίζοντας πως κλείστηκαν ήδη 25.000 ραντεβού, ενώ αυτοί που πρέπει ακόμη να κλείσουν ραντεβού φτάνουν τους 493.000. Όπως επεσήμανε, μέσα στον Δεκέμβριο υπάρχει δυνατότητα για πάνω από 3 εκατομμύρια εμβολιασμούς, ενώ θα δοθεί προτεραιότητα στα ραντεβού της πρώτης δόσης.
Τέλος, ο γγ Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας είπε ότι η επιτροπή εμβολιασμώνθα ανακοινώσει τις επόμενες ημέρες εάν θα περιοριστεί στο τετράμηνο ο χρόνος που ισχύει τώρα- δηλαδή οι έξι μήνες- από τη δεύτερη στην τρίτη δόση.
Ελληνική απόβαση στον αραβικό κόσμο! Το Άμπου Ντάμπι αναμένεται να ζήσει στιγμές μοναδικές, οι οποίες είναι έτοιμες να απογειώσουν το ελληνικό μπάσκετ, παρουσία Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στο Final-4 της EuroLeague.
Η ψηφιοποίηση είναι κρίσιμη για τις επιχειρήσεις, με την EPSILON NET να προσφέρει cloud λύσεις που εξασφαλίζουν συμμόρφωση με τη νομοθεσία και ενίσχυση της αποδοτικότητας μέσω ηλεκτρονικής τιμολόγησης και ERP