Πάτρα: Ασθενής με κορωνοϊό σώθηκε με διασωλήνωση και τώρα... μηνύει τους σωτήρες του!

Πάτρα: Ασθενής με κορωνοϊό σώθηκε με διασωλήνωση και τώρα... μηνύει τους σωτήρες του!

Ο ασθενής αντιμετώπισε πολύ σοβαρά προβλήματα και χρειάστηκε να διασωληνωθεί στη ΜΕΘ - Το ιατρικό προσωπικό κλήθηκε να αντιμετωπίσει ακόμη και την απόφραξη που υπέστη - «Εμείς τον σώσαμε κι αυτός μας μηνύει» λέει με οργή το προσωπικό

nosokomeio_rio
Νόσησε με κορωνοϊό, νοσηλεύτηκε για αρκετό διάστημα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου και χρειάστηκε να εισαχθεί στη ΜΕΘ και να διασωληνωθεί. Κι αφότου σώθηκε, τώρα υπέβαλε μήνυση σχεδόν σε όλο το προσωπικό του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου!

Σύμφωνα με το patrastimes.gr, ο άνδρας, που νοσηλεύτηκε σε πολύ άσχημη κατάσταση, μήνυσε τους γιατρούς για τον τρόπο που διαχειρίστηκαν την περίπτωσή του. Μάλιστα κατηγορεί το προσωπικό του νοσοκομείου επειδή οι γιατροί του έκαναν τραχειοτομή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ασθενής, όταν προσβλήθηκε από κορωνοϊό, αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα, ενώ το ιατρικό προσωπικό κλήθηκε να διαχειριστεί ακόμη και την απόφραξη που υπέστη. Η νοσηλεία του διήρκησε για αρκετό χρονικό διάστημα, ενώ εισήχθη στην ΜΕΘ και διασωληνώθηκε.

Η κίνησή του να προχωρήσει σε μηνύσεις σε μέλη του προσωπικού έχει προκαλέσει αντιδράσεις. «Εμείς τον σώσαμε και αυτός μας μηνύει» αναφέρουν με οργή.


Ειδήσεις σήμερα:

ΕΠΟ: Οι λόγοι που οδήγησαν τον Θοδωρή Ζαγοράκη να ζητήσει... αλλαγή

Μίκης Θεοδωράκης: Ξεκίνησε το τελευταίο του ταξίδι για τον Γαλατά Χανίων

Επιδείνωση με βροχές, καταιγίδες και χαλάζι τις επόμενες ώρες - Σε ισχύ το έκτακτο δελτίο καιρού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης