Ανακοίνωση εξέδωσε το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών ύστερα από δημοσιεύματα που ήθελαν την καρδιοχειρουργική στο ΠΓΝΠ να έχει κλείσει λόγω κορωνοϊού.
«Με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με τη λειτουργία της Καρδιοθωρακοχειρουργικής Κλινικής στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών ξεκαθαρίζεται ότι η Κλινική ουδέποτε ανέστειλε τη λειτουργία της», τονίζεται συγκεκριμένα.
«Αντιθέτως, προσέρχονται κανονικά ασθενείς για εξετάσεις και προγραμματίζονται τακτικά χειρουργεία σε χρονικό διάστημα που κρίνεται ασφαλές για τους ασθενείς», προστίθεται.
«Η Καρδιοθωρακοχειρουργική Κλινική, η οποία επαναλειτούργησε πρόσφατα έπειτα από 4 χρόνια, αποτελεί «στολίδι» για το Νοσοκομείο μας και η διασπορά τέτοιων ψευδών ειδήσεων μόνο αναστάτωση μπορεί να προκαλέσει στους συμπολίτες μας της Δυτικής Ελλάδας και της Πελοποννήσου», επισημαίνεται ακόμη.
Έρευνα του Douleutaras σε συνεργασία με το ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, αποτυπώνει τις τάσεις και τις προκλήσεις που διαμορφώνουν την καθημερινότητα των σύγχρονων επαγγελματιών
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.