Γεωργιανός δολοφόνησε την 55χρονη σύντροφό του μέσα στο διαμέρισμά της.
Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival,το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στη 1 το μεσημέρι, στην οδό Γραβιάς, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.
Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν στο thestival ότι προηγήθηκε σοβαρό επεισόδιο εντός του διαμερίσματος. Μαρτυρίες περιοίκων αλλά και μιας φίλης του θύματος παρουσιάζουν τον δράστη της στυγερής δολοφονίας της οδού Γραβιάς ως ένα άτομο εξαρτημένο από το αλκοόλ, οξύθυμο και βίαιο.
Αυτόπτες μάρτυρες είδαν τον Γεωργιανό δράστη να εγκαταλείπει το σημείο της άγριας δολοφονίας με αιματοβαμμένα χέρια.
Κλείσιμο
Κλήθηκε το ΕΚΑΒόμως η άτυχη γυναίκα είχε καταλήξει.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.