Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ειδική ομάδα στο «κυνήγι» των φονιάδων της Καρολάιν - Τι «βλέπουν» για τους δράστες

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ειδική ομάδα στο «κυνήγι» των φονιάδων της Καρολάιν - Τι «βλέπουν» για τους δράστες

«Πες μας πού είναι τα λεφτά, θα σκοτώσουμε το μωρό» - Συγκλονίζει ο 32χρονος πιλότος και σύζυγος της άτυχης Καρολάιν  - Σεσημασμένη σπείρα «βλέπει» η Αστυνομία πίσω από το στυγερό έγκλημα

glika_nera_nekri_art
Η ειδική ομάδα του Ανθρωποκτονιών που έχει συσταθεί για να εξιχνιάσει το άγριο έγκλημα στα Γλυκά Νερά, κινείται σε δύο κατευθύνσεις. Από τη μία σκιαγραφούν το προφίλ των τριών εισβολέων και από την άλλη, συνθέτουν το σκηνικό του θανάτου στη μονοκατοικία της οδού Παναγούλη.

Όλα δείχνουν ότι από κάπου η συμμορία των δολοφόνων ληστών έμαθαν για τα χρήματα που έκρυβε σε χρηματοκιβώτιο, η οικογένεια του πιλότου. Τους παρακολουθούσαν ημέρες και κατέγραψαν όλες τις λεπτομέρειες της καθημερινότητας τους πριν περάσουν στην τελευταία και πιο ειδεχθή φάση του σχεδίου τους. Μέχρι και το γεγονός ότι η 20χρονη Καρολάιν ήταν άριστη γνώστης των πολεμικών τεχνών (έχει διακριθεί στο kick-boxing) φαίνεται πως είχαν υπόψη τους και για αυτό και την έδεσαν για να μη μπορεί να αντιδράσει και όταν έβαλε τις φωνές αποφάσισαν να της κλείσουν για πάντα το στόμα δένοντας τη πισθάγκωνα και προκαλώντας της ασφυκτικό θάνατο. Το συγκλονιστικό είναι ότι σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε ο 32χρονος πιλότος ελικοπτέρων της πολιτικής αεροπορίας, κάποια στιγμή άκουσε τον έναν από τους τρεις δράστες να λέει στην 20χρονη σύζυγο του «πες μας που είναι τα λεφτά, θα σκοτώσουμε το μωρό».

glika_nera_in3


Έτσι ξεκίνησε ο εφιάλτης

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, λίγο μετά τις 5, οι τρεις ληστές με τις κουκούλες και τα πιστόλια, σπάνε το παράθυρο του υπογείου και γλιστράνε μέσα στο σπίτι. Στο καθιστικό, βλέπουν το σκυλί να γαβγίζει και με το κολάρο που φορούσε, το πνίγουν και το κρεμάνε στην κουπαστή της εσωτερικής σκάλας. Με σταθερά βήματα, ανεβαίνουν στη σοφίτα αρπάζουν τον 32χρονο πιλότο, τον πετάνε στο πάτωμα, τον φιμώνουν με μονωτική ταινία και τον δένουν χειροπόδαρα με το ίδιο σχοινί. Στη συνέχεια ορμάνε στην 20χρονη Καρολάιν η οποία προσπαθεί να αντισταθεί, άλλωστε γνωρίζει πολεμικές τέχνες και για να την ακινητοποιήσουν της δένουν με μια μπλούζα πισθάγκωνα τα χέρια. Αρχίζουν να τη βασανίζουν για να τους αποκαλύψει πού κρύβονται τα χρήματα και τα κοσμήματα μέχρι που της «πήραν» τη ζωή προκαλώντας της ασφυκτικό θάνατο με τα χέρια ή με μαξιλάρι ενώ μάλιστα υπάρχει η μαρτυρία του 32χρονου που λέει ότι άκουσε, γιατί δεν είχε οπτική επαφή, τους δράστες να λένε «που είναι τα χρήματα, δώσε μας τα λεφτά, θα σκοτώσουμε το παιδί». Το σκηνικό της φρίκης κράτησε περίπου μία ώρα μέχρις ότου οι ληστές να πάρουν τα χρήματα (περίπου 15.000 ευρώ) και να εξαφανιστούν.

glika_nera_in2
glika_nera_in


Κλείσιμο
Σε ό,τι έχει να κάνει με το προφίλ των δραστών, οι εκτιμήσεις των αναλυτών κάνουν λόγο για μια από τις σκληρές συμμορίες ληστών που εδρεύει στα δυτικά προάστια. Τα μέλη της, πιθανότατα είναι σεσημασμένοι με παρελθόν σε τέτοιου είδους χτυπήματα, που πίστεψαν ότι μπαίνοντας στη μονοκατοικία των Γλυκών Νερών θα κάνουν τη μεγάλη μπάζα. Οι δράστες έμειναν αρκετή ώρα στο σημείο και εκτιμάται οτι άφησαν πίσω τους αποτυπώματα ή dna. Παράλληλα, οι αστυνομικοί, λαμβάνουν καταθέσεις απο γείτονες για να διαπιστώσουν αν άκουσαν ή είδαν κάτι τόσο το συγκεκριμένο βράδυ όσο και προηγούμενα ενώ σαρώνουν και κάμερες της περιοχής σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν το μέσο διαφυγής και το δρομολόγιο των δολοφόνων-ληστών.

Ειδήσεις σήμερα:

Θεοχάρης: Στην επόμενη αναθεώρηση των Βρετανών η Ελλάδα θα μπει στην «πράσινη λίστα»

Γεωργιάδης: Την Παρασκευή ανοίγει η πλατφόρμα για την επιδότηση της εστίασης

Φορολογικές δηλώσεις 2021: Μετά τις 15 Μαΐου εκτιμάται το άνοιγμα του Taxisnet - Οι ευνοϊκές διατάξεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης