Σε συλλήψεις και στην επιβολή προστίμων συνολικού ύψους 344.200 ευρώ προχώρησαν η ΕΛ.ΑΣ. και οι λοιπές αρμόδιες ελεγκτικές αρχές κατά τους χθεσινούς ελέγχους τήρησης των μέτρων περιορισμού του κορωνοϊού.
Διενεργήθηκαν συνολικά 60.908 έλεγχοι και καταγράφηκαν 1.065 περιπτώσεις παραβίασης των μέτρων, κυρίως για μη νόμιμη μετακίνηση (χωρίς βεβαίωση ή SMS, μετά την επιτρεπόμενη ώρα) και μη χρήση μάσκας.
Η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε συνολικά σε έξι συλλήψεις συνολικά για παραβάσεις σχετικά με τους ειδικούς όρους λειτουργίας των επιχειρήσεων και για τη διοργάνωση ιδιωτικών συναθροίσεων σε οικίες.
Για 6η συνεχόμενη χρονιά, η Dialectica συγκαταλέγεται στις 1000 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες της Ευρώπης, σύμφωνα με τη λίστα FT1000: Europe’s Fastest Growing Companies που δημοσιεύουν οι Financial Times σε συνεργασία με τη Statista.
Η προηγμένη τεχνολογία της Dyson Spot+Scrub AI Robot αναλαμβάνει τη δύσκολη δουλειά και εμείς μπορούμε να απολαύσουμε ένα άνετο και πεντακάθαρο σπίτι, ακριβώς όπως το θέλουμε.