Σε μια άκρως συμβολική κίνηση προχώρησε ανήμερα της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου ο δύτης από το Ηράκλειο Μανώλης Βουτσαλάς.
Ο κ. Βουτσαλάς ταξίδεψε μέχρι το Καστελόριζο όπου ύψωσε τη μεγαλύτερη ελληνική σημαία.
Μιλώντας στο OPEN ο Μανώλης Βουτσαλάς είπε οτι «αυτή η σημαία δεν είναι δίκη μου, αλλά όλων μας . Έχουμε υποχρέωση σε όλους που έφυγαν να τους τιμούμε με το δικό μας τρόπο τουλάχιστον κάθε χρόνο τέτοια μέρα».
Μάλιστα όπως ο ίδιος ανέφερε ανήμερα της επετείου του «ΟΧΙ» θέλει να στείλει και την δική του απάντηση στις συνεχείς προκλητικές κινήσεις των Τούρκων.
Δείτε το βίντεο:
Η επιχείρηση ξεκίνησε πριν από δύο ημέρες όταν ο Κρητικός δύτης και οι συνεργάτες του μετέβησαν στο ακριτικό νησί. Οι αρχές του νησιού, σε συνεργασία με τον Μανώλη Βουτσαλά έψαξαν και βρήκαν το κατάλληλο σημείο για να υψώσουν τη σημαία, σε χώρο ακριβώς δίπλα στο χώρο του γηπέδου του νησιού, στην περιοχή Μανδράκι, ανατολικά του Καστελόριζου και σε απόσταση περίπου ενός ναυτικού μιλίου από τις Τουρκικές ακτές.
Η σημαία εμβαδού 745,5 τ.μ. ζυγίζει 200 κιλά, έχει κατασκευασθεί στη Θεσσαλονίκη, ενώ ως ιστός χρησιμοποιήθηκε γερανός, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Καστελόριζο από τη Ρόδο, με έξοδα του κ. Βουτσαλά.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.