Στο Εφετείο έφτασε λίγο μετά τις 8:30 το πρωί η Μάγδα Φύσσα για να παρακολουθήσει την απόφαση του δικαστηρίου για τη δίκη της Χρυσής Αυγής.
Η κυρία Φύσσα δεν έκανε καμία δήλωση προσερχόμενη στο κτήριο, στο οποίο όλα τα προηγούμενα χρόνια παρακολουθεί τη δίκη, αξιώνοντας την τιμωρία των ενόχων για τη δολοφονία του γιου της.
Δείτε βίντεο με την άφιξη της Μάγδας Φύσσα:
Κατά πληροφορίες η απόφαση για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα αναμένεται να είναι η πρώτη που θα ανακοινωθεί στις 11 το πρωί.
Σε κάλεσμά της η οικογένεια του Παύλου Φύσσα ανέφερε τα εξής: «Καλούμε όλο τον κόσμο που στάθηκε δίπλα μας στο δικαστήριο όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και όλους όσοι δεν μπόρεσαν μέχρι σήμερα να έρθουν, στις 7 Οκτώβρη να είναι έξω από την αίθουσα. Υπογραφή Μάγδα, Παναγιώτης, Ειρήνη».
Πάντοτε στην πρωτοπορία, τα Εκπαιδευτήρια Καίσαρη αναζητούν τρόπους που προάγουν την ουσιαστική μάθηση και τη βαθιά κατανόηση. Και για να το πετύχουν αξιοποιούν τα τελευταία χρόνια την ψηφιακή τεχνολογία και το λάθος ως εργαλείο μάθησης.