Μόσιαλος μετά το αρνητικό ρεκόρ κρουσμάτων: Κοινή λογική η χρήση μάσκας
«Όπως μεριμνούμε για την ασφάλειά μας όταν οδηγούμε έτσι και στις υπόλοιπες συναναστροφές και μετακινήσεις φοράμε μάσκα προστασίας προσώπου», σημείωσε ο καθηγητής του LSE
Με νέα ανάρτησή του στο Facebook, σημείωσε πως δεν είναι «κόπος και δεν πρέπει να είναι θέμα συζήτησης, είναι κοινή λογική».
«Κάθε φορά που βγαίνουμε έξω και κυκλοφορούμε δυνητικά είμαστε σε κίνδυνο», έγραψε ο καθηγητής.
«Ομως, υπάρχει τρόπος να μένουμε ασφαλείς» προσέθεσε ο κ. Μόσιαλος.
Ο καθηγητής δημοσίευσε μια εικόνα με δύο σχέδια, αυτό της ζώνης του αυτοκινήτου και της μάσκας, προτάσσοντας ότι και τα δύο αυτά μέσα μας κρατούν ασφαλείς.
«Όπως μεριμνούμε για την ασφάλειά μας όταν οδηγούμε έτσι και στις υπόλοιπες συναναστροφές και μετακινήσεις φοράμε μάσκα προστασίας προσώπου», σημείωσε.
Η La Roche-Posay γιορτάζει 50 χρόνια δερματολογικής φροντίδας προσφέροντας καινοτόμες λύσεις που συνδυάζουν ορατά αποτελέσματα και σεβασμό στην επιδερμίδα.