Εργατικό δυστύχημα στην Άρτα: Θλίψη και ερωτήματα για τον θάνατο του 28χρονου

Εργατικό δυστύχημα στην Άρτα: Θλίψη και ερωτήματα για τον θάνατο του 28χρονου

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ο θάνατός του επήλθε από ηλεκτροπληξία

xristos
Στο Αθαμάνιο Άρτας οι μέρες αυτές είναι μελαγχολικές. Οι κάτοικοι δεν μπορούν να συνέλθουν ακόμη από τον ξαφνικό θάνατο του 28χρονου ηλεκτρολόγου Χρήστου Ζορμπά ο οποίος έχασε τη ζωή του το περασμένο Σάββατο το βράδυ στο εργοστάσιο της εταιρείας «ΗΠΕΙΡΟΣ» στην Άρτα, όπου είχε τη βάρδιά του.

Η οικογένεια του άτυχου Χρήστου τον συνόδευσε χθες μαζί με συγγενείς, φίλους και συγχωριανούς στην τελευταία του κατοικία. Ο νεαρός ηλεκτρολόγος ήταν αρκετά αγαπητός στην περιοχή ενώ είχε συμμετοχή σε όλες τις κοινωνικές εκδηλώσεις.

Ο αδόκητος θάνατός του έχει προκαλέσει τεράστια ερωτήματα τόσο στην οικογένεια όσο και στο φιλικό του περιβάλλον όπου αναζητούν τις απαντήσεις μέσα από την αστυνομική έρευνα. Ηλεκτροπληξία είναι η αιτία του θανάτου, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, αλλά αυτό δεν ησυχάζει την οικογένεια. Θέση για το εργατικό δυστύχημα έχει πάρει και το Εργατικό Κέντρο οι υπεύθυνοι του οποίου διοργανώνουν την Πέμπτη το πρωί συγκέντρωση στο κέντρο της Άρτας. Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, ο 28χρονος ήταν ένας άνθρωπος με όνειρα, ήθος αξιοπρέπεια και πολύ εργατικός. Το βράδυ του περασμένου Σαββάτου όταν ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ το πλήρωμά του έφθασε στο εργοστάσιο όπου έγινε το εργατικό δυστύχημα, αλλά χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας για να απεγκλωβιστεί από το σημείο στο οποίο βρισκόταν.

Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του. Σύμφωνα με πληροφορίες η οικογένεια του άτυχου Χρήστου είναι αποφασισμένη να παλέψει έτσι ώστε να μάθει όλη την αλήθεια για το δυστύχημα που της στέρησε το αγαπημένο της πρόσωπο.



Ειδήσεις σήμερα:

Πώς έκλεισε η ιστορική συμφωνία οριοθέτησης ΑΟΖ Ελλάδας-Ιταλίας 

Ρωσία: Στο εδώλιο ο ιστορικός που διαμέλισε την πανέμορφη σύντροφό του 

Προανακριτική Novartis: Έγγραφο - «βόμβα» αποκαλύπτει ότι οι «κουκουλοφόροι» μάρτυρες στόχευαν σε αμοιβή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης