Στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο μεταφέρθηκε μία νεαρή γυναίκα η οποία δέχτηκε επίθεση από τσαντάκια στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapostη 38χρονη το μεσημέρι του Σαββάτου, περπατούσε αμέριμνη στην οδό Μπιζανίου όταν άγνωστος άνδρας επιχείρησε να της αρπάξει την τσάντα της.
Μαζί όμως με την τσάντα ο δράστης παρέσυρε και την ίδια, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε προφυλακτήρα σταθμευμένου οχήματος και να τραυματιστεί σοβαρά στο πρόσωπο καθώς επίσης και σε χέρια και πόδια. Πολίτες που βρέθηκαν στο σημείο ειδοποίησαν αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και την αστυνομία.
Η 38χρονη μετά τις πρώτες βοήθειες που δέχθηκε από το πλήρωμα του ΕΚΑΒ που έσπευσε αμέσως στο σημείο,διεκομίσθη στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται.
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης οι οποίοι με τις περιγραφές των αυτοπτών μαρτύρων κατάφεραν σε σύντομο χρονικό διάστημα, να τον εντοπίσουν και να τον μεταφέρουν στο αστυνομικό Μέγαρο για αναγνώριση και κατάθεση.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πρόκειται για ένα νεαρό, γνώριμο των διωκτικών αρχών, ο οποίος μάλιστα πριν λίγες ημέρες είχε ξανασυλληφθεί για το ίδιο αδίκημα.
Οι «Ημέρες ART/ TECH by COSMOTE TELEKOM» στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, με δωρεάν είσοδο και δράσεις για όλους, είναι μια γιορτή τέχνης και τεχνολογίας που προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους τη δυνατότητα να συνδημιουργήσουν και να πειραματιστούν μέσα από μία σειρά καινοτόμων διαδραστικών εμπειριών
Το Πανεπιστήμιο Keele παρουσιάζει τη νέα επιστημονική ημερίδα του θεσμού Reflections, με τίτλο «Από το Έγκλημα στο Δικαστήριο: Η Επιστήμη στην Υπηρεσία της Δικαιοσύνης»