Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Ήλιδας για τον εντοπισμό των αγνώστων κακοποιών που έστησαν ενέδρα το απόγευμα της Δευτέρας στη Μανωλάδασε ένα Ι.Χ. φορτηγό που οδηγούσε ένας Έλληνας και τον ξυλοκόπησαν αλύπητα για να τον ληστέψουν.
Το θύμα δεν κατάφερε να δει ούτε καν πόσοι ήταν οι δράστες, οι οποίοι είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους με κουκούλες full face, τον υποχρέωσαν να σταματήσει στην διασταύρωση Μανωλάδας και άρχισαν να τον χτυπούν στο κεφάλι και το σώμα με ξύλινα ρόπαλα. Όταν έκαμψαν κάθε προσπάθειά του να αντισταθεί, έψαξαν τις τσέπες του και άρπαξαν 200 ευρώ που είχε μαζί του.
Αμέσως μετά, οι ληστές έσπευσαν να εξαφανιστούν προς άγνωστη κατεύθυνση. Όταν ο άτυχος οδηγός κατάφερε να συνέλθει από τα χτυπήματα, ειδοποίησε την Αστυνομία που ξεκίνησε αναζητήσεις χωρίς αποτέλεσμα και παρελήφθη από ασθενοφόρο, με το οποίο διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Βάρδας για την παροχή των πρώτων βοηθειών.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.