Τρίτη φάση σήμερα, άρσης των μέτρων που εφαρμόστηκαν για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού, και μεταξύ άλλων επιτρέπεται πλέον η μετακίνησητων πολιτών μεταξύ των νομών.
Λόγω αυτού, αυξημένη κίνησηπαρατηρείται στα διόδια των Αφιδνών και στα δύο ρεύματα, αλλά και στην Αθηνών-Κορίνθου, όπου σύμφωνα με την Τροχαία επικρατεί κυκλοφοριακή συμφόρηση.
Ειδικότερα, έχουν σχηματιστεί ουρές αυτοκινήτων αυτήν την ώρα και γίνεται ό,τι είναι εφικτό για να ομαλοποιηθεί η κατάσταση.
Δείτε βίντεο του protothema.gr
Αντίθετα, χωρίς προβλήματα διεξάγεται, σύμφωνα με την Τροχαία, η κυκλοφορία στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας.
Δεν είναι λίγοι εκείνοι που είχαν... εγκλωβιστεί εδώ και δύο μήνες στην Αθήνα, κυρίως οι ηλικιωμένοι, οι οποίοι βρήκαν επιτέλους την ευκαιρία να επιστρέψουν στον τόπο κατοικίας τους.
Κλείσιμο
Κίνηση στην Αθηνών - Κορίνθου
Αντιμέτωποι με κίνηση θα έρθουν αυτή την ώρα οι οδηγοί που κινούνται επί της Αθηνών - Κορίνθου.
Ειδικότερα, κίνηση καταγράφεται τώρα, ώρα 10:30 στο ύψος στο Άλσος Χαϊδαρίου. Προβλήματα υπάρχουν και στο ύψος του Aqua Fun Park.
Μποτιλιάρισμα σημειώνεται στη λεωφόρο Σχιστού - Σκαραμαγκά. Η κίνηση στους υπόλοιπους κεντρικούς δρόμους του Λεκανοπεδίου Αττικής, διεξάγεται ομαλά.
Σε μια καθημερινότητα που γίνεται όλο και πιο απαιτητική για τις επιχειρήσεις, εκεί όπου η πρώτη εντύπωση γίνεται πλέον online και οι επιλογές κρίνονται με ένα scroll, κάποια brands καταφέρνουν να επαναπροσδιορίσουν τον ρόλο τους με τρόπο ουσιαστικό και επωφελή. Ο Χρυσός Οδηγός είναι ένα από αυτά!
Σε έναν κόσμο που κινείται όλο και πιο γρήγορα, αξίζει να επιστρέφουμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία. Να επιστρέφουμε σε όσα είναι αυθεντικά. Να επιστρέφουμε εκεί όπου ξεκινούν όλα - στις ρίζες μας.