Όσκαρ 2020: Η τελετή θα έχει «σταρ και εκπλήξεις» κι ας μην έχει οικοδεσπότη

Όσκαρ 2020: Η τελετή θα έχει «σταρ και εκπλήξεις» κι ας μην έχει οικοδεσπότη

Για δεύτερη χρονιά, η Ακαδημία δεν ορίζει κεντρικό παρουσιαστή στα ετήσια βραβεία – Τι αναφέρουν στο twitter οι διοργανωτές

20765988
Μια βραδιά με εκπλήξεις και πολλούς σταρ του Χόλιγουντ ετοιμάζει για τη φετινή τελετή απονομής των Όσκαρ, στις 9 Φεβρουαρίου, η Ακαδημία.

Όμως για άλλη μια φορά, κάτι λείπει. Κι αυτό δεν είναι άλλο από οικοδεσπότη, μια θέση που φαίνεται ότι έχει «στοιχειώσει» από πέρυσι.

Κι ενώ στο παρελθόν διάσημα ονόματα έχουν παρουσιάσει την τελετή, όπως ο Μπίλι Κρίσταλ, η Γούπι Γκόλντμπεργκ και η εκπληκτική Έλεν Ντε Τζένερις, το πρόβλημα ξεκίνησε από πέρυσι, όταν ο Κέβιν Χαρτ παραιτήθηκε από τη θέση του οικοδεσπότη.

Στη θέση του, η Ακαδημία επιστράτευσε μια σειρά από διάσημα πρόσωπα, ξεκινώντας από τις διάσημες για την παρουσίαση των Χρυσών Σφαιρών Tina Fey και Amy Poehler όπως και τη Maya Rudolph.

Οι διοργανωτές πάντως επιβεβαίωσαν μέσω twitter ότι το σόου δεν θα έχει παρουσιαστή, διαβεβαιώνοντας ότι θα έχει σταρ, παραστάσεις και εκπλήξεις.



Πάντως, το ABC δηλώνει ευχαριστημένο με τη διοργάνωση της 24ης Φεβρουαρίου 2019 και θεωρούν ότι πρέπει να επαναλάβουν τη νέα φόρμουλα.

Ο Τζίμι Κίμελ ήταν ο τελευταίος οικοδεσπότης των Όσκαρ στις τελετές του 2017 και 2018. Πέρυσι, ο Κέβιν Χαρτ παραιτήθηκε μετά τον σάλο που προκάλεσαν ομοφοβικές αναρτήσεις του στο twitter.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης