Loro - Δείτε βίντεο: Σεξ, ναρκωτικά και ημιπορνογραφία για τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι

Loro - Δείτε βίντεο: Σεξ, ναρκωτικά και ημιπορνογραφία για τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι

Τα όσα συμβαίνουν στη νέα ταινία του Πάολο Σορεντίνο μόνο η καλπάζουσα φαντασία του «Καβαλιέρε» μπορούσε να γεννήσει

tainia_main
Το τι γίνεται στην επικών διαστάσεων στυλιζαρισμένη ημιπορνογραφία πολυτελείας «Loro» του Πάολο Σορεντίνο μόνο η καλπάζουσα φαντασία του καβαλιέρε Σίλβιο Μπερλοσκούνι μπορούσε να επινοήσει. 

Δεκάδες κοριτσόπουλα στα όρια της πασίγνωστης - των γυμνασιακών μας χρόνων-μ@@@οθύελλας. Αφθονες ποσότητες κοκαϊνης. Να «κολυμπάνε» όλες και όλοι. Και άφθονες αμπελοφιλοσοφημένες ατάκες του Σίλβιο (τον υποδύεται ο Τόνι Σερβίλο) που με βαμμένα, κατράμι, μαλλιά σε στυλ καρικατούρας, καταστρώνει σχέδια πως να εκθρονίσει την κυβέρνηση, πως να «αποπλανήσει» εικοσάχρονα και πως να παραστήσει την «παρθένα» στα μάτια της συζύγου του Βερόνικα.

Το πρώτο σαραντάλεπτο της ταινίας που εξέρχεται στις Αθηναϊκές αίθουσες, αύριο, Πέμπτη 18 Οκτωβρίου, εξαντλείται σε μια ασταμάτητη περιφορά είκοσι περίπου λαχταριστών «κορασίδων», ό, τι πρέπει για ασταμάτητο οφθαλμόλουτρο. Με αρχηγό και προαγωγό κάποιον απατεώνα ατζέντη με το όνομα Σέρτζιο Μόρα. Ολες φυσικά έτοιμες για όλα. Τζιβιτζιλίκι, τριολέ, τετραολέ και πάει λέγοντας. Ολες τρισευτυχισμένες για τις επιδόσεις τους. Πράγμα, που πλαγίως σημαίνει, ότι άπασες οι παρουσιάστριες, αλλά και οι μετέχουσες στα ριάλιτι σόου του καβιαλιέρε ήταν βιζιτούδες. Σιγά την αποκάλυψη

LORO Trailer | TIFF 2018


Στο δεύτερο μέρος και αφού πρώτα επικοινωνήσει και συναντηθεί ο ατζέντης-προαγωγός (κοινώς νταβατζής) με τον Σίλβιο, εκείνος τον ρωτάει «πόσες έχεις;» «Καμιά εικοσαριά» απαντάει ο ατζέντης. «Φέρε περισσότερες». «Πόσες;» «Οσες μπορείς ακόμα και εκατό». Οπερ και εγένετο.

Κλείσιμο
Σ' αυτό το δεύτερο μέρος της ταινίας με τον βαψομαλλιά Σίλβιο Μπερλουσκόνι να περιφέρεται σε μια βιλάρα που όμοιά της ουδέποτε έχω δει στον κινηματογράφο (ούτε σε παραγωγές του Χόλιγουντ), ανάμεσα στις άλλες «ανησυχίες» του για την «σωτηρία» της Ιταλίας, ήταν φυσικά και η ανακάλυψη του τρόπου εκθρόνισης της κυβέρνησης και επιστροφής του στην πρωθυπουργία.

Πως; Μα φυσικά εξαγοράζοντας έξι γερουσιαστές από τους κεντροδεξιούς. Πράγμα που κατάφερε. Φυσικά. Κατά τα άλλα παραδέχεται και αυτοκολακεύεται με την ικανότητα του ως «πωλητής» διαμερισμάτων. Απαγγέλει ποιήματα. Διασκεδάζει τις «παρθένες» με ανέκδοτα. Του τύπου «τι το κοινό έχει ο Χριστιανισμός με τον κομμουνισμό;». Η απάντηση «οι Χριστιανοί τους υπερασπίζονται, οι κομμουνιστές τους φτιάχνουν». Και κάπου εκεί πέφτε στο κρεβάτι με μια εικοσάχρονη Στέλλα η οποία μετανιώνει και στο τέλος του λέει «τα χνώτα σου μυρίζουν όπως του παππού μου». Και φεύγει

Ομως όλες οι άλλες άδουν «ύμνο» υπέρ Σίλβιο και στίχους που περίπου λένε «πρόεδρε προχώρα σε θέλει όλη η χώρα»

Α να μην ξεχάσω ότι το «Loro» στην Ιταλία προβλήθηκε σε δύο μέρη αλλά εν Αθήναις θα προβάλλεται σε ένα, διάρκειας δυόμιση ωρών. Και όποιος αντέξει!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης