Βιν Ντίζελ: Ανακοίνωσε την επόμενη τριλογία των ταινιών «Fast and Furious»

Βιν Ντίζελ: Ανακοίνωσε την επόμενη τριλογία των ταινιών «Fast and Furious»

Τα έσοδα της έβδομης ταινίας ξεπέρασαν τα 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια, ενώ αναρριχήθηκε στην πέμπτη θέση των πιο επιτυχημένων οικονομικά ταινιών όλων των εποχών

Βιν Ντίζελ: Ανακοίνωσε την επόμενη τριλογία των ταινιών «Fast and Furious»
Μετά την ασύλληπτη επιτυχία της έβδομης ταινίας «Fast and Furious», φαίνεται πως η «Universal» ζήτησε από τον πρωταγωνιστή και παραγωγό των ταινιών, Βιν Ντίζελ, την πραγματοποίηση ακόμα τριών ταινιών. Θυμίζουμε πως τα έσοδα της ταινίας ξεπέρασαν τα 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια, ενώ αναρριχήθηκε στην πέμπτη θέση των πιο επιτυχημένων οικονομικά ταινιών όλων των εποχών.

Ο Ντίζελ ανακοίνωσε πρόσφατα στον προσωπικό του λογαριασμό στο «Facebook» ότι υποσχέθηκε στο στούντιο της «Universal» μια τελευταία τριλογία, ενώ επιβεβαίωσε πως δεν έχει βρεθεί ακόμα ο σκηνοθέτης που θα αναλάβει το σενάριο.

Κλείσιμο


Συγκεκριμένα, ο 48χρονος ηθοποιός έγραψε: «Οι θαυμαστές της σειράς “Fast ans Furious” είναι οι καλύτεροι θαυμαστές του κόσμου. Από όταν ξεκίνησα να είμαι ο παραγωγός των ταινιών το 2008, ήσασταν μαζί μου σε κάθε βήμα. Τα σχόλια σας αποδείχθηκαν κυριολεκτικά ανεκτίμητα. Σας ευχαριστώ. Ο συνεργάτης μου στην παραγωγή, Νιλ, θα ήθελε να βρω απλώς έναν σκηνοθέτη, αλλά η σειρά αυτή είναι τόσο ιδιαίτερη, που τέτοια ζητήματα πρέπει να αντιμετωπιστούν με προσοχή. Για να είμαι σαφής, κανείς δεν έχει προσφερθεί να “πιλοτάρει” την όγδοη ταινία, πόσο μάλλον να δει κάποιο σενάριο. Η “Universal” με αντιμετώπισε πολύ καλά και εμπιστεύτηκε το όραμά μου. Μου στάθηκαν σαν οικογένεια. Υποσχέθηκα στο στούντιο πως θα παραδώσω μια τελευταία τριλογία στη σειρά των ταινιών. Θα ανακοινώσω τους σκηνοθέτες σε επόμενη δημοσίευσή μου».

Η πραγματοποίηση της όγδοης ταινίας ανακοινώθηκε από τον Ντίζελ τον περασμένο Απρίλιο, ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2017. Ο ίδιος τόνισε πως το «Fast and Furious 8»: «Θα είναι η καλύτερη ταινία που έχετε δει». Στη νέα ταινία ενδέχεται να συμμετέχει ο Κόντι Γουόκερ, ο μικρός αδερφός του αδικοχαμένου πρωταγωνιστή της σειράς Πολ Γουόκερ, οποίος έχασε τη ζωή του σε αυτοκινητιστικό ατύχημα το 2013.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης