«Nymphomaniac»: H πορνό ταινία του Trier θα κρατάει πέντε ώρες!

«Nymphomaniac»: H πορνό ταινία του Trier θα κρατάει πέντε ώρες!

Έχει θέμα την ερωτική ζωή μιας γυναίκας από τα παιδικά της χρόνια μέχρι την περίοδο των πενήντα

Η Madonna γυρίζει ταινία στο Παρίσι
«Nymphomaniac»: H πορνό ταινία του Trier θα κρατάει πέντε ώρες!
Μετά τις 268 σελίδες σεναρίου, τις 11 εβδομάδες γυρισμάτων και με 100 ώρες υλικού, το προκλητικό Nymphomaniac του Lars Von Trier έχει έναν τεράστιο όγκο υλικού. Και από ότι φαίνεται, θα γίνει και μια τεράστια ταινία (σε χρονική διάρκεια)!

Σύμφωνα με το νορβηγικό site Montage, η νέα ταινία του Trier, που έχει θέμα της την ερωτική ζωή μιας γυναίκας από τα παιδικά της χρόνια μέχρι την περίοδο των πενήντα, θα φτάνει σε διάρκεια τις 5 ώρες! Πέντε ώρες με πολλές και ιδιαίτερα αποκαλυπτικές ερωτικές σκηνές. Η ταινία θα κυκλοφορήσει σε δύο συνέχειες των 2,5 ωρών.  

Για τις σκηνές hard core, φαίνεται ότι θα γίνει χρήση πορνοστάρ, που κάνουν σεξ, από την μέση και κάτω. Από την μέση και πάνω, μέσω της τεχνολογίας, θα τοποθετηθούν τα σώματα των ηθοποιών της ταινίας. Ο παραγωγός της ταινίας του Trier δήλωσε ότι θα είναι «πολύ διασκεδαστική, πολύ ερωτική, αλλά και πολύ αστεία». Ο ίδιος ο Trier μιλάει για μια ταινία "ερωτικής γέννησης" και "σεξουαλικής αφύπνισης".


Κλείσιμο

Στην ταινία του Trier πρωταγωνιστούν μεγάλα ονόματα: Οι Charlotte Gainsbourg, Stellan Skarsgård, Shia LaBeouf, Jamie Bell, Stacy Martin, Christian Slater, Uma Thurman,Willem Dafoe, Connie Nielsen, Udo Kier, Jean-Marc Barr. 

Στυλιστικά, στο φιλμ ο Trier θα χρησιμοποιήσει μια ποικιλία τεχνικών στην διάρκεια των 8 κεφαλαίων της ιστορίας: Θα γίνει ευρεία χρήση υλικού αρχείου. Ένα κεφάλαιο θα γυριστεί αποκλειστικά με στατική κάμερα. Δεν θα υπάρχει slow motion ή cinemascope σε όλα τα κεφάλαια, πλην ενός, όπου θα είναι 1,85:1. 
  
Η ταινία πήρε νέα ημερομηνία προβολής και αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους της Δανίας στις 25 Δεκεμβρίου. 

Πηγή monopoli.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης