Τζέιμς Μποντ: Κυκλοφόρησε το νέο (και τελευταίο) τρέιλερ του «No Time to Die»

Τζέιμς Μποντ: Κυκλοφόρησε το νέο (και τελευταίο) τρέιλερ του «No Time to Die»

Πότε θα κάνει η ταινία πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες - Τελευταία φορά που θα δούμε τον Ντάνιελ Κρεγκ στο ρόλο του Βρετανού κατασκόπου -

NO TIME TO DIE | Final US Trailer
Το τελικό τρέιλερ της πολυαναμενόμενης ταινίας «No Time to Die», η τελευταία Τζέιμς Μποντ  ταινία, με τον Ντάνιελ Κρεγκ μόλις κυκλοφόρησε και οι λάτρεις των ταινιών περιμένουν με αγωνία να σπεύσουν στα σινεμά.

Σε ένα μήνα και συγκεκριμένα στις 30 Σεπτεμβρίου στην Βρετανία και στις 8 Οκτωβρίου, στις Ηνωμένες Πολιτείες αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες το «No Time to Die». Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 28 Σεπτεβρίου στο Royal Albert Hall στο Λονδίνο πριν βγει στους κινηματογράφους για  το κοινό.

Το «No Time to Die» μετά από καθυστερήσεις θα είναι το τελευταίο κεφάλαιο στις κινηματογραφικές προσαρμογές της σειράς μυθιστορημάτων του Ίαν Φλέμινγκ, Τζέιμς Μποντ 007.

Για να σηματοδοτήσει την επερχόμενη παγκόσμια πρεμιέρα, η εταιρία παραγωγής Metro-Goldwyn-Mayer, κυκλοφόρησε το τελευταίο τρέιλερ της 25ης ταινίας του Τζέιμς Μποντ, σε παραγωγή της Eon Productions.

NO TIME TO DIE | Final US Trailer


Τι θα δούμε στο «No Time To Die»
Κλείσιμο
Η τελευταία ταινία του Ντάνιελ Κρεγκ στο ρόλο του Βρετανού κατασκόπου θα ξεκινήσει από εκεί που σταμάτησε το Spectre του 2015.
Ο Μποντ έφυγε από την ενεργό υπηρεσία και απολαμβάνει μια ήρεμη ζωή στην Τζαμάικα. Η ηρεμία αυτή είναι βραχύβια, καθώς εμφανίζεται ο παλιός του φίλος Φίλιξ Λέιτερ από τη CIA, ζητώντας βοήθεια. Η αποστολή για τη διάσωση ενός απαχθέντος επιστήμονα αποδεικνύεται πολύ πιο δόλια από το αναμενόμενο, οδηγώντας τον Μποντ στα ίχνη ενός μυστηριώδους κακού, οπλισμένου με μία επικίνδυνη νέα τεχνολογία.

Δείτε στιγμιότυπα από την ταινία και τους πρωταγωνιστές της
Bond1
bond4
bond5
bond6
bond7
bond8
bond9
bond10
bond11
bond12
Bond12
bond13
Bond13
bond14
bond15
bond16
bond17
bond18



Την ταινία σκηνοθετεί ο Κάρι Φουκουνάγκα και δίπλα στον Ντάνιελ Γκεγκ πρωταγωνιστούν οι Ράμι Μάλεκ, Λέα Σεϊντού, Λασάνα Λιντς, Μπεν Γουίσοου, Ναόμι Χάρις, Τζέφρι Ράιτ, Κρίστοφ Βαλτς, Ρέιφ Φάινς.

Ειδήσεις σήμερα:

Γιαννάκος: Παράταση μέχρι 15/09 για να εμβολιαστούν οι υγειονομικοί στα ψυχιατρικά νοσοκομεία

Σχεδόν το ένα στα τρία είδη δέντρων της Γης κινδυνεύουν με εξαφάνιση, εκτιμούν επιστήμονες

Μια «διαδραστική» φουστανέλα στο «Ελ. Βενιζέλος»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης