Βραδιά σινεμά στο Mega με δύο ταινίες

Βραδιά σινεμά στο Mega με δύο ταινίες

Δείτε τα τρέιλερ των ταινιών «Ξανθιές …γκόμενοι» και οι «Μπάτσοι του Χόλιγουντ» που θα προβληθούν απόψε από το Μεγάλο Κανάλι

White Chicks (2004) Official Trailer 1 - Marlon Wayans Movie
Βραδιά σινεμά απόψε στο Mega με μια κωμωδία και μια ταινία αστυνομικού χαρακτήρα. Η κωμωδία «Ξανθιές …γκόμενοι» (White chicks, 2004) που το Μεγάλο Κανάλι εξασφάλισε για τις 20.50 του Σαββάτου 13 Ιουνίου, έχει όλες τις προδιαγραφές για μια άκρως διασκεδαστική βραδιά: Περιγράφει τις περιπέτειες δύο μαύρων πρακτόρων του FBI οι οποίοι αναγκάζονται να μεταμφιεστούν σε προκλητικές… λευκές και κατάξανθες «γκόμενες», για τις ανάγκες επίλυσης μιας δύσκολης υπόθεσης. Θα εισβάλουν λοιπόν στα άδυτα της υψηλής κοινωνίας και φυσικά θα τα κάνουν όλα λίμπα. Σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο (επίσης ηθοποιός) Κίναν Αϊβορι Γουέιανς του οποίου οι παρωδίες ταινιών τρόμου «Scary movies» απέκτησαν φανατικό κοινό και έγιναν τεράστιες επιτυχίες όχι μόνο στην Αμερική αλλά σε πολλές χώρες του κόσμου. Ο Γουέινς συνεργάζεται συχνά με τους δύο αδελφούς του, τον Μάρλον και τον Σον Γουέιανς οι οποίοι κρατούν τους ρόλους του ντουέτου της ιστορίας υπηρετώντας αξιοπρεπέστατα το δύσκολο είδος της κωμωδίας.

White Chicks (2004) Official Trailer 1 - Marlon Wayans Movie

Στις 23.00 ακολουθεί ένα άλλο buddy movie, επίσης αστυνομικού χαρακτήρα και επίσης κωμικό, «Οι μπάτσοι του Χόλιγουντ» («Hollywood homicide», ΗΠΑ, 2003). Εδώ, ο Χάρισον Φορντ και ο Τζος Χαρτνέτ υποδύονται επίσης αστυνομικούς, διαφορετικής γενιάς φυσικά, που υπηρετούν στο Χόλιγουντ και που λόγω της οικονομικής κρίσης (αρχές του νέου μιλένιουμ) είναι αναγκασμένοι να εργάζονται σε δεύτερες δουλειές. Ο Φορντ προσπαθεί να τα βγάλει πέρα ως μεσίτης, όχι όμως με ιδιαίτερη επιτυχία. Ο Χαρτνέτ έχει στο μυαλό του την ηθοποιία, με ίνδαλμα τον Μάρλον Μπράντο. Δύο πολύ ενδιαφέροντες χαρακτήρες που θα βρεθούν κάποια στιγμή σε αδιέξοδο αφού το «κανονικό» καθήκον τους καλεί: πρέπει να επιλύσουν μια δύσκολη υπόθεση δολοφονιών που σχετίζονται με τους κύκλους της μουσικής βιομηχανίας του Χόλιγουντ. Μια χορταστική περιπέτεια με ευρύτερες κοινωνικές ανησυχίες λοιπόν, σκηνοθετημένη με κέφι από τον Ρον Σέλτον, γνωστό από ανάλαφρες ταινίες σε αθλητικό (κυρίως) πλαισιο όπως η «Κυρία και ο ταύρος» και «Οι λευκοί δεν μπορούν να πηδήξουν».

Hollywood Homicide (2003) Trailer
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης