Δημήτρης Πιατάς: «Μεγάλη μου τιμή να ανοίγω το Δημοτικό Θέατρο Βόλου με αφιέρωμα στον Vangelis»

Δημήτρης Πιατάς: «Μεγάλη μου τιμή να ανοίγω το Δημοτικό Θέατρο Βόλου με αφιέρωμα στον Vangelis»

Ο Βόλος ανοίγει αυλαία μετά από 15 ολόκληρα χρόνια και γιορτάζει την επαναλειτουργία του εμβληματικού Δημοτικού Θεάτρου Βόλου «Βαγγέλης Παπαθανασίου» με μια σειρά εκδηλώσεων μοναδική στα χρονικά της πόλης

XRVMA_PIATAS
Ο νέος Καλλιτεχνικός Διευθυντής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βόλου θα εγκαινιάσει το Δημοτικό Θέατρο στις 13 Δεκεμβρίου με αφιέρωμα στον Βαγγέλη Παπαθανασίου, «τον Έλληνα που ξεπέρασε τα όρια του πλανήτη και έγινε άστρο». Με αυτή την αφορμή μίλησε στο protothema.gr και στο Νίκο Θρασυβούλου.

Αναφέρθηκε στο πρόγραμμα του αφιερώματος που θα περιλαμβάνει την αξεπέραστη και πολυβραβευμένη μουσική του Vangelis για την οποία έχουν εξασφαλισθεί αποκλειστικά δικαιώματα. Μίλησε επίσης με μεγάλο ενθουσιασμό για τα σχέδια του στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βόλου.

Σχολίασε επίσης τις δυσκολίες που υπάρχουν στα θέατρα της περιφέρειας λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Τα ποσά των επιχορηγήσεων που δίνονται στα ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ είναι αστεία και ασήμαντα». Τέλος είπε ότι παρά τη θέση του στη Διεύθυνση του Θεάτρου Βόλου θα συνεχίσει τη δουλειά του ηθοποιού και σκηνοθέτη.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης