Ο τελικός της Ζαρντινιέρα Academy έφθασε!

Ο τελικός της Ζαρντινιέρα Academy έφθασε!

12 φιναλίστ θα ανέβουν στη σκηνή της «Ταράτσας» του Φοίβου διεκδικώντας το έπαθλο ή τα έπαθλα του πιο πρωτότυπου μουσικού διαγωνισμού τα τελευταία χρόνια στην Αθήνα

Ο τελικός της Ζαρντινιέρα Academy έφθασε!
Ένας διαγωνισμός τραγουδιού φθάνει στη κορύφωση του. 12 νέα τραγούδια από νέους κατά βάση δημιουργούς θα παρουσιαστούν το βράδυ της 30ης Σεπτεμβρίου στη «Ταράτσα» του Φοίβου.  

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα με τη σειρά. Ο Φοίβος Δεληβοριάς και η Prospero πήραν τη πρωτοβουλία να διοργανώσουν αγώνες τραγουδιού συνδεδεμένους με το καλοκαιρινή προσπάθεια του τραγουδοποιού. 

Ο διαγωνισμός εξ αρχής είναι επιτυχία. Οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία. Ύστερα από συνολικά 304 συμμετοχές και πάνω από 500 τραγούδια, οι 50 που διάλεξε η προκριματική επιτροπή των ραδιοφωνικών παραγωγών από toradiofono.gr, παρουσίασαν τα τραγούδια τους μπροστά στην κριτική επιτροπή που αποτελούσαν οι: Μαρία Βουμβάκη, Δήμητρα Γαλάνη, Φοίβος Δεληβοριάς, Γεράσιμος Ευαγγελάτος, Άγγελος Παπαδημητρίου, Άγγελος Τριανταφύλου και Κατερίνα Σταματάκη από την Prospero. 

Τα 24 καλύτερα τραγούδια ή συνθέσεις παίχθηκαν, αξιολογήθηκαν και κρίθηκαν από το ακροατήριο της «Ταράτσας» με το χειροκρότημα. Έτσι, στις 30 Σεπτεμβρίου μπροστά στο κοινό θα εμφανισθούν 12 φιναλίστ που θα αγωνιστούν για το μεγάλο έπαθλο ( ή τα έπαθλα, οι λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν τις αμέσως επόμενες μέρες). Με αυτόν τον τρόπο ένας μεγάλος αγώνας θα καταλήξει σε μια μουσική γιορτή με πολλές εκπλήξεις. 

Υ.Γ: παρέλειψα να αναφέρω ότι ο διαγωνισμός είχε μια ιδιαίτερη ονομασία. Ζαρντινιέρα Academy! Τι πιο απλό!
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης