Μελούκ ή... ο λουκουμάς αλλιώς!

Μελούκ ή... ο λουκουμάς αλλιώς!

Ο συνδυασμός και η ποικιλία των γεύσεων ενός από τα πιο παραδοσιακά εδέσματα, συναντά τον σύγχρονο χώρο διασκέδασης

Μελούκ ή... ο λουκουμάς αλλιώς!
Χρησιμοποιώντας ως κύρια δομή στο μενού του ένα από τα πιο κλασικά και νόστιμα γλυκίσματα των παιδικών μας χρόνων, τον λουκουμά, οι ιδιοκτήτες του Mελούκ μας προσφέρουν μια από τις πιο πρωτότυπες, εναλλακτικές και συνάμα ευχάριστες προτάσεις για έξοδο. Σκοπός του all day cafe - bar, είναι να μπορέσει να «παντρέψει» τα περισσότερα από 50(!) διαφορετικά πιάτα από αλμυρούς και γλυκούς λουκουμάδες που περιέχει το μενού με συνταγές από όλη την Ελλάδα, αλλά και με το βιομηχανικό στοιχείο που χαρακτηρίζει τη διακόσμηση του χώρου.

Αν πάλι κάποιος δεν είναι fan του λουκουμά (κάτι το οποίο είναι κομματάκι αδύνατο) μπορεί κατόπιν παραγγελίας να απολαύσει παραδοσιακά γλυκά ή brownies της αρεσκείας του.

Τα κοκτέιλ είναι επίσης κάτι για το οποίο φημίζεται το μαγαζί, αφού διαθέτει τουλάχιστον 21 σπιτικά, τα οποία έχουν όλα ως βάση ελληνικά αποστάγματα όπως τσικουδιά μαστίχα και τσίπουρο. Επίσης διατίθενται και χειροποίητες λεμονάδες ή μανταρινάδες, τις οποίες μπορεί να γευτεί κάποιος είτε στο ισόγειο του καταστήματος, το οποίο έχει πολλά στοιχεία μπαρ, είτε στον πάνω όροφο, ο οποίος διαθέτει καθίσματα και τραπεζάκια και για πιο χαλαρές καταστάσεις. Οι μουσικές επιλογές είναι κυρίως mainstream, με μπόλικες δόσεις από rock παλαιότερων δεκαετιών.

Info: Κολοκοτρώνη 5, Χαλάνδρι. Ώρες: Καθημερινά 08.00-02.00 / Σαβ-κο «μέχρι όσο πάει»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης