To νέο Honda Type R με 210PS!

To νέο Honda Type R με 210PS!

Τις επόμενες ημέρες οι συντάκτες του «Car+Speed» θα βρεθούν στο εξωτερικό όπου θα οδηγήσουν για πρώτη φορά το νέο Honda Civic. Όμως τα βλέμματα έχουν ήδη πέσει στην έκδοση Type R και στο αν, τελικά, η Honda θα ρίξει στην παραγωγή την καυτή έκδοση του μοντέλου. Από το Καλοκαίρι το έντυπο και ηλεκτρονικό «Car+Speed» δημοσιεύει...

To νέο Honda Type R με 210PS!
Τις επόμενες ημέρες οι συντάκτες του «Car+Speed» θα βρεθούν στο εξωτερικό όπου θα οδηγήσουν για πρώτη φορά το νέο Honda Civic. Όμως τα βλέμματα έχουν ήδη πέσει στην έκδοση Type R και στο αν, τελικά, η Honda θα ρίξει στην παραγωγή την καυτή έκδοση του μοντέλου.
Από το Καλοκαίρι το έντυπο και ηλεκτρονικό «Car+Speed» δημοσιεύει ότι οι Ιάπωνες τελικά θα βάλουν στην παραγωγή το Type R, κάτι που σχεδόν επιβεβαιώνεται με τις δηλώσεις του Διευθυντή Ερευνας και Σχεδιασμού της Honda, ο οποίος μεταξύ άλλων, τόνισε ότι το Type R θα διαφέρει σχεδιαστικά στους προφυλακτήρες, τις αεροτομές, τις ζάντες αλλά και στα καθίσματα!
Σε ότι αφορά τον κινητήρα, οι πληροφορίες που είχαμε δημοσιεύσει τον Οκτώβριο, περι ύπαρξης turbo, μέρα με τη μέρα επιβεβαιώνονται, Ετσι όλα δείχνουν ότι το Honda Civic Type R θα διαθέτει έναν 2.0 lt κινητήρα, ο οποίος με τη βοήθεια turbo θα αποδίδει περίπου 210 PS.
Το νέο μοτέρ θα συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων που φυσικά θα μεταφέρει τη ροπή στους εμπρός τροχούς.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης