Το... Caterham της Audi (upd)

Το... Caterham της Audi (upd)

Αυτό κι αν είναι έκπληξη από την Audi… Οι Γερμανοί θα παρουσιάσουν στο περίπτερό τους στην έκθεση της Φρανκφούρτης ένα μικροσκοπικό πρωτότυπο πόλης 1+1 θέσεων! Το «Audi Urban Concept» αποτελεί μια καινούρια ιδέα, η οποία δε βασίζεται σε κανένα άλλο αυτοκίνητο της εταιρείας...

Το... Caterham της Audi (upd)
Αυτό κι αν είναι έκπληξη από την Audi… Οι Γερμανοί θα παρουσιάσουν στο περίπτερό τους στην έκθεση της Φρανκφούρτης ένα μικροσκοπικό πρωτότυπο πόλης 1+1 θέσεων!
Το «Audi Urban Concept» αποτελεί μια καινούρια ιδέα, η οποία δε βασίζεται σε κανένα άλλο αυτοκίνητο της εταιρείας.
Σίγουρα... συγγενεύει με τα Smart και iQ της Toyota. Πρόκειται όμως για μία δημιουργία που στηρίζεται στο τρίπτυχο ελαφριά κατασκευή, υψηλή αποδοτικότητα, μινιμαλισμός.
Το αμάξωμά του, που είναι ενισχυμένο με ανθρακονήματα, έχει χώρο για δύο μόνο επιβάτες, οι οποίοι εισέρχονται από το πίσω μέρος και κάθονται αρκετά χαμηλά ώστε να έχουν σπορ αίσθηση. Οι τέσσερις ανεξάρτητοι τροχοί 21 ιντσών έχουν καλύμματα με φώτα LED και η οροφή σύρεται προς τα πίσω, μετατρέποντας το όχημα σε cabrio. Το Audi Urban Concept κινούν δύο ηλεκτροκινητήρες e-tron οι οποίοι παίρνουν ρεύμα από μπαταρίες λιθίου.
Κλείσιμο
Αν νομίζετε ότι το σπαρτιάτικο σπορ όχημα πόλης της Audi υπάρχει μόνο σε σκίτσο, κάνετε λάθος. Πρόσφατα στο internet διέρρευσαν φωτογραφίες ενός τέτοιου καμουφλαρισμένου οχήματος να κάνει δοκιμές στους δρόμους γύρω από το Βερολίνο!


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης