H VW θέλει να βάλει στη… φαρέτρα της και την Alfa Romeo! Την έντονη
φημολογία των τελευταίων ημερών επιβεβαίωσε στέλεχος των Γερμανών, το
οποίο μάλιστα θα έρθει σε επικοινωνία με τον CEO της Fiat, Σέρτζιο
Μαρκιόνε...
UPD:
H VW θέλει να βάλει στη… φαρέτρα της και την Alfa Romeo! Την έντονη φημολογία των τελευταίων ημερών επιβεβαίωσε στέλεχος των Γερμανών, το οποίο μάλιστα θα έρθει σε επικοινωνία με τον CEO της Fiat, Σέρτζιο Μαρκιόνε κάνοντάς του μία πρόταση, που όπως λένε οι Γερμανοί, «δύσκολα θα την αρνηθούν».
Οι Ιταλοί πάντως, δηλώνουν εντελώς αδιάφοροι για τα παραπάνω και τονίζουν πως είναι αφοσιωμένοι στο 5ετές πρόγραμμα τους, το οποίο και έχει ως στόχο την αύξηση των πωλήσεων του γκρούπο της Fiat, από τις 102.000 μονάδες, στις 500.000!
Το πρόγραμμα Female Founders Hub @ Hospitality, από το WHEN και με την ουσιαστική υποστήριξη της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας, προσφέρει ευκαιρίες μάθησης, mentoring και δικτύωσης σε γυναίκες επαγγελματίες του HORECA.
Οι μοναδικές φόρμουλες της LA VIE EN ROSE κάνουν κάθε στιγμή ομορφιάς να μοιάζει με μικρή γιορτή – Ποιες είναι οι κορυφαίες επιλογές που θα μονοπωλήσουν τη φετινή λίστα δώρων.
Σε μια εποχή που όλα τρέχουν, πιέζουν και μικραίνουν, θα ήθελες να υπάρχουν κάποιες μικρές απολαύσεις που θα μπορείς να τις απολαμβάνεις λίγο περισσότερο, όπως τη νέα ΙΟΝ Σοκοφρέτα Double Choco