Αύξηση των πωλήσεων η Bentley, κέρδη ρεκόρ η Ferrari!

Αύξηση των πωλήσεων η Bentley, κέρδη ρεκόρ η Ferrari!

Εν μέσω υποβάθμισης της Αμερικανικής οικονομίας και ανησυχίας για την Παγκόσμια οικονομία, η Bentley σημειώνει αύξηση των πωλήσεων των αυτοκινήτων της! Πρόσφατα η «βρετανική» φίρμα που ανήκει στο VW Group ανακοίνωσε πως...

Αύξηση των πωλήσεων η Bentley, κέρδη ρεκόρ η Ferrari!
Εν μέσω υποβάθμισης της Αμερικανικής οικονομίας και ανησυχίας για την Παγκόσμια οικονομία, η Bentley σημειώνει αύξηση των πωλήσεων των αυτοκινήτων της!
Πρόσφατα η «βρετανική» φίρμα που ανήκει στο VW Group ανακοίνωσε πως στο πρώτο τρίμηνο της χρονιάς πωλήθηκαν 2.978 μοντέλα της παρουσιάζοντας αύξηση κατά 20%. Αυτό είναι το καλύτερο ποσοστό τριμήνου της εταιρίας από το 2008 και ένα μεγάλο μέρος της επιτυχίας οφείλεται στη νέα Continental GT.
Αξιοσημείωτο είναι πως στην Κίνα πωλήθηκαν 680 αυτοκίνητα επιβεβαιώνοντας πως οι Κινέζοι τα πάνε καλά… με τους Γερμανούς. Στην Ευρώπη πωλήθηκαν 494 Bentley και στις ΗΠΑ 907 ενώ οι υπόλοιπες στον υπόλοιπο… κοσμάκη!
Σημειώστε πως η είδηση αυτή ήρθε παράλληλα με την ανακοίνωση της Ferari για έσοδα και πωλήσεις ρεκόρ για το πρώτο εξάμηνο του έτους (βλέπε "Σχετικά Αρθρα").
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης