Το καλύτερο εξάμηνο στην ιστορία της Ferrari!

Το καλύτερο εξάμηνο στην ιστορία της Ferrari!

Έσοδα και πωλήσεις ρεκόρ για το πρώτο εξάμηνο του έτους ανακοίνωσε πριν από λίγες μέρες η Ferrari... Από τον Ιανουάριο μέχρι και τον Ιούνιο του 2011 η ιταλική εταιρία κατέγραψε τις περισσότερες πωλήσεις και τις περισσότερες εισπράξεις στην 82χρονη ιστορία της...

Το καλύτερο εξάμηνο στην ιστορία της Ferrari!
Έσοδα και πωλήσεις ρεκόρ για το πρώτο εξάμηνο του έτους ανακοίνωσε πριν από λίγες μέρες η Ferrari... Από τον Ιανουάριο μέχρι και τον Ιούνιο του 2011 η ιταλική εταιρία κατέγραψε τις περισσότερες πωλήσεις και τις περισσότερες εισπράξεις στην 82χρονη ιστορία της.
Συγκεκριμένα, τα καθαρά κέρδη των Ιταλών το πρώτο εξάμηνο έφθασαν τα 91,8 εκατομμύρια δολάρια, παρουσιάζοντας αύξηση 23,5% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2010!
 Οι πωλήσεις αυτοκινήτων σημείωσαν αύξηση 11,8% το ίδιο διάστημα. Αξίζει να αναφέρουμε ότι τα κέρδη της Ferrari δεν προέρχονται μόνο από τις πωλήσεις εξωτικών supercars, αλλά και από τις πωλήσεις προϊόντων με το σήμα της εταιρίας. Μάλιστα, η αγορά αυτή σημείωσε αύξηση 46% το πρώτο εξάμηνο, κάτι που οφείλεται κυρίως στο άνοιγμα πολλών νέων Ferrari Stores σε όλο τον κόσμο.
Για το δεύτερο εξάμηνο του 2011 οι Ιταλοί είναι ακόμη πιο αισιόδοξοι, για δύο βασικούς λόγους: την έναρξη παραδόσεων της νέας FF στους πελάτες που την έχουν παραγγείλει και την επέκταση της Ferrari στην πολύ μεγάλη αγορά της Ινδίας...
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης