Hyundai Tucson plug-in hybrid

Hyundai Tucson plug-in hybrid

Η Hyundai δίνει το παρόν στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες, παρουσιάζοντας το νέο της SUV μοντέλο, προπομπό του νέας γενιάς Tucson.

191113123510_hyundai-plug-in-suv-concept-chariatis-1000a
Ανάμεσα στις 65 πρεμιέρες που αναμένεται να εμφανιστούν στο συγκεκριμένο motorshow θα βρίσκεται και ένα πρωτότυπο μοντέλο της Hyundai, με τον Νοτιοκορεάτη κατασκευαστή να το περιγράφει ως «ριζοσπαστικό με πληθώρα τεχνολογιών». Ο παραπάνω χαρακτηρισμός δεν είναι υπερβολικός, καθώς το συγκεκριμένο όχημα ακολουθεί τη σύγχρονη σχεδιαστική προσέγγιση, που η Hyundai ονομάζει Sensuous Sportiness και διαθέτει σημαντικά χαρακτηριστικά, όπως την απουσία χειρολαβών και εξωτερικών καθρεπτών. Επίσης, η σχεδίασή του είναι ιδιαίτερη με ένα μεγάλο σε μήκος μεταξόνιο, μεγάλους τροχούς και κοντούς προβόλους. Άλλα αξιοπρόσεκτες σχεδιαστικές λεπτομέρειες δείχνουν πως οι εμπρός, οι πίσω κολώνες, αλλά και η οροφή συνδυάζουν τις γραμμές τους και σχηματίζουν μία όμορφη σιλουέτα του πρωτοτύπου.

Κοιτώντας το εμπρός, το πρωτότυπο SUV διαθέτει μία μοναδικής σχεδιαστικής φιλοσοφίας γρίλια που συν τις άλλοις διαθέτει ενεργές θυρίδες που είτε κλείνουν στην περίπτωση που το όχημα είναι σταθμευμένο, είτε κατευθύνουν τον αέρα, βελτιώνοντας την αεροδυναμική και την θερμική απόδοση. Πίσω ξεχωρίζει η λεπτή LED λωρίδα που ενώνει τα φωτιστικά σώματα, ενώ προς το παρόν δεν έχουν ανακοινωθεί τεχνικές λεπτομέρειες, εκτός του ότι θα διαθέτει υβριδική plug in τεχνολογία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης