Η Mercedes-Benz παρουσίασε την CLA δεύτερης γενιάς στο Consumer Electronics Show του Las Vegas το 2019, υιοθετώντας κομψό σχεδιασμό και τεχνολογίες από την Α-Class. Η τελευταία είναι σήμερα το μικρότερο μοντέλο της μάρκας και δεν προσφέρεται καν ως hatchback στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Vodafone κατακτά την 1η θέση καλύτερου εργοδότη στην Ελλάδα, ενώ για 8η χρονιά αναγνωρίζεται ως Top Employer από το διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό Top Employers Institute.
Ξεκίνησε επίσημα το rebranding του ΟΠΑΠ σε Allwyn – Νέες και αναβαθμισμένες εμπειρίες για τους πελάτες, με τη δύναμη της ψηφιοποίησης και της καινοτομίας. Νέα «σελίδα» για το δίκτυο καταστημάτων και τις ψηφιακές πλατφόρμες – Το Allwyn.gr είναι ήδη στον «αέρα»!