Η Volvo στο διεθνές συνέδριο «Δημοκρατία υπό Πίεση»

Η Volvo στο διεθνές συνέδριο «Δημοκρατία υπό Πίεση»

Ενα πολύ σημαντικό συνέδριο παρουσία του Έλληνα Πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, αλλά και σημαντικών προσωπικοτήτων από την Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο, έγινε στη χώρα μας...

Η Volvo στο διεθνές συνέδριο «Δημοκρατία υπό Πίεση»
Το διεθνές συνέδριο «Δημοκρατία υπό Πίεση» πραγματοποιήθηκε στη Στοά του Αττάλου, δίπλα στο χώρο όπου γεννήθηκε η Αθηναϊκή Δημοκρατία πριν από 2.500 χρόνια. Χορηγός ήταν η Volvo Car Hellas, παρέχοντας στόλο από τα νέα S60, XC60 και S80 για την μετακίνηση των των προσκεκλημένων από το εξωτερικό. Ολοι μετακινήθηκαν με αυτοκίνητα Volvo.

Αντικείμενο του συνεδρίου η λειτουργία της Δημοκρατίας στον κόσμο και το πώς αυτή επηρεάζεται από τις οικονομικές, κοινωνικές και πολιτικές κρίσεις. Το «παρών» έδωσαν μεταξύ άλλων ο πρώην Πρόεδρος της Γαλλίας Βαλερί Ζισκάρ Ντ’ Εστέν, ο Υπουργός Εξωτερικών της Σουηδίας Καρλ Μπιλτ, ο Δρ. Σάσι Θαρούρ, Υπουργός Επικρατείας της Ινδίας για την Ανάπτυξη Ανθρώπινων Πόρων, όπως επίσης διάσημοι αρθρογράφοι και δημοσιογράφοι από διάφορα σημεία του πλανήτη.

Κλείσιμο
Τους συνέδρους και τους προσκεκλημένους καλωσόρισαν ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης και η εκπρόσωπος των Ηνωμένων Εθνών, Ανίκα Σάβιλ. Διοργανωτές του συνεδρίου ήταν η International Herald Tribune και η Καθημερινή, οι οποίες γιόρτασαν τη συμπλήρωση 15 ετών από την έναρξη της συνεργασίας τους.



Ο Υπουργός Εξωτερικών της Σουηδίας Καρλ Μπιλτ με τον Διευθύνων Σύμβουλο της Volvo Car Ελλας, Γιάννη Πετούλη


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης