Kαθυστερεί η ηλεκτρική Maserati Quatroporte

Kαθυστερεί η ηλεκτρική Maserati Quatroporte

Τι έχει συμβεί. Το αρχικό πλάνο για την έλευση της νέας «ναυαρχίδας» της ιταλικής μάρκας, έχει αποκλίνει σημαντικά της πορείας του. Για ποιο λόγο;

221109171019_Maserati-Quattroporte-Trofeo-MY22_II
Μετά από μερικές αποτυχίες, η ιταλική μάρκα φαίνεται να βρίσκεται τώρα σε καλύτερες βάσεις, χάρη σε μια ποικιλία νέων μοντέλων, συμπεριλαμβανομένων των Grecale και MC20, καθώς και της ανανεωμένης GranTurismo.

Παρόλα αυτά, τα προβλήματα συνεχίζουν να ταλανίζουν την αυτοκινητοβιομηχανία. Μια νέα αναφορά, που βλέπει το φως της δημοσιότητας, ισχυρίζεται ότι η ηλεκτρική Quattroporte έχει «παγώσει μέχρι νεωτέρας».

Όπως αναφέρει η Corriere Torino, οι προμηθευτές ενημερώθηκαν στα τέλη Νοεμβρίου ότι το project M9S είχε «ανασταλεί» και θα έπρεπε να «παγώσουν τις εξελίξεις σχετικά με αυτό». Το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει ότι η παραγωγή επρόκειτο να ξεκινήσει το νέο έτος με τις παραδόσεις να έχουν προγραμματιστεί για το 2025. Εκ των πραγμάτων φαντάζει απίθανο να τηρηθεί αυτό το χρονοδιάγραμμα, ωστόσο η αυτοκινητοβιομηχανία φέρεται να προσπάθησε να καθησυχάσει τους προμηθευτές λέγοντας ότι η μελλοντική Maserati «θα αναπτυχθεί, θα κατασκευαστεί και θα παραχθεί 100% στην Ιταλία και θα υιοθετήσει ηλεκτρικούς κινητήρες».



Δεν είναι απολύτως σαφές γιατί η Quattroporte Folgore «μπήκε στον πάγο», αλλά το δημοσίευμα ανέφερε ότι «οι συζητήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη για την επανατοποθέτηση των high-end εμπορικών σημάτων του ομίλου, με σκοπό να αποφευχθεί η οποιαδήποτε σύγχυση μεταξύ Alfa Romeo και Maserati».

Προκειμένου να διασφαλίσει ότι υπάρχει αρκετός διαχωρισμός μεταξύ των ηλεκτρικών εκδόσεων της Quattroporte και της Giulia.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης