Το περιπετειώδες Hyundai Kona

Το περιπετειώδες Hyundai Kona

Οι επισκέπτες της Έκθεσης SEMA θα έχουν τη δυνατότητα να δουν μια ιδιαίτερη και περιπετειώδη έκδοση του Hyundai Kona που ταιριάζει γάντι στον πολυτάλαντο χαρακτήρα του.

Hyunda_Kona_Jayde
Η Hyundai θα αποκαλύψει το Kona Jayde Concept 2024, στην Έκθεση SEMA 2023 στις 31 Οκτωβρίου. Το Jayde Concept είναι ένα μοναδικό αστικό crossover σχεδιασμένο για περιπέτειες με απαράμιλλο στυλ και αίσθηση. Πέρα από την αξιοπρόσεκτο αισθητικό αποτέλεσμα, το Kona Jayde είναι ιδανικά εξοπλισμένο για αστικές εκδρομές, με χαρακτηριστικά όπως ένα κουτί φορτίου Thule και ένα ασορτί ηλεκτρονικό ποδήλατο από τα Vintage Electric Bikes.
Οι σχεδιαστικές παρεμβάσεις της Air Design δίνουν σε αυτό το Kona, ένα πλεονέκτημα, ειδικά το επιθετικό μπροστινό του χείλος, τα μοναδικά πάνελ rocker και η κομψή πίσω αεροτομή. Αίσθηση προκαλούν και οι ζάντες 20 ιντσών HRE 520M με μοναδικό βουρτσισμένο μαύρο φινίρισμα, στις οποίες είναι φορεμένα σπορ ελαστικά Michelin Pilot Sport 4 S 235/40/ZR20 για στυλ και απόδοση.
Αυτός ο εκλεπτυσμένος συνδυασμός στυλ και λειτουργικότητας επεκτείνεται στο εσωτερικό αυτού του Kona, όπου τα καθίσματα RECARO Sportster CS έχουν προσαρμοστεί με μοναδικό καρό σχέδιο και αποκλίνουσες ραφές ,για να ταιριάζουν με το συνδυασμό χρωμάτων. Είναι επίσης εξοπλισμένο με φορητό φορτιστή Scosche PowerUp 32K και προσαρμογέα DC-to-AC InVert 200 για να διασφαλιστεί ότι η ενσωματωμένη τεχνολογία, όπως κινητά τηλέφωνα, φορητοί υπολογιστές και κάμερες δράσης, παραμένει έτοιμη για χρήση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης