Σημαντική συμφωνία GM και Tesla

Σημαντική συμφωνία GM και Tesla

Μια πολύ σημαντική συμφωνία ολοκλήρωσε η GM με την Tesla σχετικά με την χρήση του δικτύου των Superchargers από τα ηλεκτρικά μοντέλα της.

GM_Tesla
Μια πολύ μεγάλη συνεργασία προέκυψε μετά τη συνάντηση του Έλον Μάσκ της Tesla και της CEO της General Motors Μαρί Μπαρά. Η GM αποφάσισε να ακολουθήσει τις προδιαγραφές φόρτισης της Tesla στα μελλοντικά της ηλεκτρικά μοντέλα. Αυτό σημαίνει ότι οι ιδιοκτήτες των μελλοντικών ηλεκτρικών αυτοκινήτων της GM θα επωφεληθούν από το δίκτυο των Superchargers της Tesla το οποίο αναμένεται μέχρι το 2024 να φτάσει τους 12.000 σταθμούς φόρτισης.
Πιο συγκεκριμένα, η Μαρί Μπαρά της GM ανάφερε ότι η εταιρεία θα ακολουθήσει τις προδιαγραφές φόρτισης της Βόρειας Αμερικής και ήδη δουλεύουν εντατικά προκειμένου να παρουσιάσουν το πρώτο τους αυτοκίνητο μέσα στο 2025.
Παράλληλα, η Tesla θα δώσει πρόσβαση στα αυτοκίνητα της GM να έχουν ενσωματωμένο τόσο τον μηχανισμό όσο και τις αντίστοιχες εφαρμογές φόρτισης. Αυτό θα κάνει ακόμα πιο εύκολη την πρόσβαση των χρηστών οι οποίοι θα επωφεληθούν από μια ήδη υπάρχουσα και αποτελεσματική εφαρμογή για το smartphone τους. Μετά την Ford λοιπόν και η GM ανεβαίνει στο «τρένο» του Έλον Μάσκ με την Tesla πλέον να είναι ο μεγάλος παίκτης στα ηλεκτρικά οχήματα της Βόρειας Αμερικής.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης