Ετοιμάζεται Cadillac Escalade με 600 PS

Ετοιμάζεται Cadillac Escalade με 600 PS

Μια καμουφλαρισμένη Cadillac Escalade που απαθανατίστηκε μεταξύ κάποιων πρωτοτύπων Corvette επιβεβαιώνει τις φήμες πως η αμερικάνικη εταιρία προετοιμάζει μια έκδοση υψηλών επιδόσεων του μεγάλου SUV με κινητήρα V8 και περισσότερους από 600 PS.

cadillac_escalade__1_
Η νέα γενιά της Cadillac Escalade βρίσκεται κοντά μας από το περασμένο καλοκαίρι όμως φαίνεται πως η αμερικάνικη εταιρία βάζει ακόμα τις τελικές πινελιές στην κορυφαία έκδοση V της ναυαρχίδας των SUV της.
Οι φήμες θέλουν την Escalade V να είναι έτοιμη προς το τέλος της φετινής χρονιάς ή τις αρχές του 2022 και οι πρόσφατες κατασκοπευτικές φωτογραφίες από τα καμουφλαρισμένα πρωτότυπα του SUV με εμφανείς τις μεγάλες εισαγωγές αέρα και τις τονισμένες τετράγωνες απολήξεις της εξάτμισης αποδεικνύουν πως η εξέλιξη προχωρά κανονικά.

Η έκδοση παραγωγής αναμένεται να έχει όλα τα κατάλληλα αισθητικά στοιχεία που θα δηλώνουν την διαφορετικότητα του μοντέλου και εκτός από τους μεγάλους αεραγωγούς και την εξάτμιση, η Escalade V θα έχει ειδικής σχεδίασης ζάντες και φυσικά ένα διάκοσμο ανάλογο του πιο δυναμικού ύφους και στο υπερπολυτελές εσωτερικό.
Πιθανότερο σενάριο είναι αυτό που θέλει την Escalade V να χρησιμοποιεί τον 6.2 V8 turbo κινητήρα της CT5-V με απόδοση που θα φθάνει ή ακόμα και θα ξεπερνά τους 600 PS. Πάντως πιστεύεται πως η Esclade V θα είναι η τελευταία έκδοση του μεγάλου SUV με θερμικό κινητήρα καθώς η επόμενη γενιά του μοντέλου θα συμπεριλαμβάνεται μεταξύ των 30 ηλεκτρικών μοντέλων που έχει ανακοινώσει πως θα παρουσιάσει η GM μέχρι το 2025.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης