Ρολό κιμά γεμιστό με μανιτάρια, λούντζα και τυριά

Ρολό κιμά γεμιστό με μανιτάρια, λούντζα και τυριά

Το ρολό, ένα από τα αγαπημένα φαγητά της Κυριακής, μαγειρεμένο σε μια από τις πιο νόστιμες εκδοχές του.

Ρολό κιμά γεμιστό με μανιτάρια, λούντζα και τυριά
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200oC. Μουσκεύετε την ψίχα του ψωμιού στο κρασί και προσθέτετε αρκετό νερό μέχρι να σκεπαστεί η ψίχα. Αφήνετε μέχρι να φουσκώσει το ψωμί και το στραγγίζετε καλά με τα χέρια.

Το ρολό όπως πρέπει: 12 συνταγές για τα καλύτερα μαγειρέματα

Ανακατεύετε σε μεγάλο μπολ τον κιμά, το κρεμμύδι, το σκόρδο, το μαϊντανό, τα αβγά, την ψίχα του ψωμιού, το κύμινο, αλάτι και πιπέρι. Ζυμώνετε το μίγμα μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.

Δοαβάστε τη συνταγή και τα υλικά στο Olivemagazine.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

Δείτε Επίσης