anastasiadis_themos

Κι αν μας πάρουν και νησί, πάλι θα κάνει την παλαβή η σα(χ)λαμούρα

Θέμος Αναστασιάδης

Ετσι λοιπόν οι δύο Ελληνες στρατιωτικοί δεν είναι μείζον θέμα και είναι ο αναρχοβομβιστής που με ειδικό νόμο τον βάλαν να κάνει παρέα με τους «Πυρήνες». Α, όλα κι όλα, «Rien ne va plus», που λένε στις ρουλέτες και στη γαλλική πρεσβεία, η οποία ανησυχεί για τα προβλήματα στην Ελλάδα και προειδοποιεί τους πολίτες της. Oh-la-la, jamais των jamais (ποτέ των ποτών), δεν τσαμπουκαλεύεται ο ΣΥΡΙΖΑ, εκτός αν είναι να στήσει καμιά ΚΥΠατζίδικη συνωμοσία στο εσωτερικό.

Ούνα φάτσα, ούνα ράτσα σαν τον θρασύδειλο Ιβάν, τον λαγό τους  με το περίστροφο στην κωλότσεπη. Έγλειφε τον Ερντογάν εδώ πριν από τρεις μήνες στην επίσκεψη-εθνική τραγωδία, για την οποία και μόνο θα έπρεπε να είχαν παραιτηθεί, ενώ έκανε... μέρες να απαντήσει ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ στις ασχημίες του σουλτάνου πως οι Τούρκοι θα μας κάναν... σαλαμούρα και χαριστικά μας πέταξαν στη θάλασσα το 1922 (στο οποίο συνέβαλαν και οι αριστεροί της εποχής οι οποίοι υπέσκαπταν συστηματικά το φρόνημα του ήδη κουρασμένου ελληνικού στρατεύματος, προπαγανδίζοντας ότι κάνουμε ιμπεριαλιστικό πόλεμο και πρέπει να γυρίσουμε σπίτια μας... Μεγαλύτερη βέβαια η ευθύνη των Εξι που εκτελέστηκαν στο Γουδή)... Αλλωστε, όλοι οι επιφανείς ΣΥΡΙΖΑίοι ιστορικοί συμφωνούν, κατά τα γραφόμενά τους, με τις χθεσινές αθλιότητες του Ερντογάν. Από τη σαλαμούρα στη σα«χ»λαμούρα.

Για πολλά βέβαια είπαν ψέματα και ανιστόρητες θεωρίες οι Συριζαίοι, τις χίλιες-δυο υποσχέσεις αθέτησαν, αλλά σε ένα τουλάχιστον είναι συνεπείς: Ούτε πριν ούτε μετά τις εκλογές ισχυρίστηκαν ποτέ ότι είναι πατριώτες. Αντιθέτως, ήταν στη θεωρία και τελικά έγινε πράξη η διακηρυγμένη πρόθεσή τους να κάνουν παραχωρήσεις παντού στα εθνικά θέματα. Και με τους Σκοπιανούς, και με τους Αλβανούς, και ειδικά με τους Τούρκους, που πάντα τάσσονταν υπέρ του διαλόγου για τη διευθέτηση των διαφορών. (...Που μόνο η Αγκυρα έβαζε!) Αρα όσοι τώρα κακίζουν τον Τσίπρα που δεν είναι πιο αποφασιστικός και κάθετος... στην αντιμετώπιση του Ερντογάν, είναι και εκτός τόπου και χρόνου, και σε άλλη σφαίρα σκέψης. Αφού οι πιο δικοί του υπουργοί και κομματικοί διακηρύσσουν δημόσια «και τι θέλετε, να κάνουμε πόλεμο με Τουρκία;» ή ότι «οι δύο στρατιώτες είναι σημαντικό αλλά όχι το μείζον θέμα!!!» (Το ’πε ο Φίλης: Καλό, να αντιπροτείνουμε τότε να πάει αυτός στη θέση τους για όμηρος, για να δει τι εστί «μείζον αλά τούρκα» στο Εξπρές του Μεσονυχτίου.) 

Οπότε, τι περιμένετε; Να σηκωθεί το συριζολουλού απ’ τον χρυσοποίκιλτο καναπέ και να κάνει το πιτ-μπουλ; Η κατάληξη θα ήταν κάτι σαν κόμικ, σαν να λέμε πιτ-μπούλης! Αυτό ακριβώς που δείχνει διεθνώς.

Ακούμε ότι η Ελλάδα είναι μικρή, αδύναμη και χρεωμένη. Αυτό δεν είναι δικαιολογία για να είναι εξευτελισμένη. Αλλωστε στις μεγαλύτερες συγκρούσεις της Ιστορίας της πάντα μικρή και σχετικά αδύναμη ήταν. Τη μάχη όμως την έδωσε και έγραψε λαμπρές ιστορίες θριάμβων, αλλά και συντριβών - και τα δύο. Την ουρά κάτω από τα σκέλια δεν την έβαλε ποτέ, ούτε καν στην εθνική τραγωδία του 1922. Πάντα κρατούσε ένα επίπεδο εθνικής αξιοπρέπειας ακόμη και στις πιο δύσκολες συγκυρίες. Αυτό δεν ισχύει επί ΣΥΡΙΖΑ, πρέπει να το αντιληφθούμε για να δούμε πώς και τι θα περισώσουμε! Προκειμένου να μακροημερεύσει αυτή η κυβέρνηση δεν θα αντιδράσει ακόμη κι αν χάσει και νησί. Και στη χειρότερη εκδοχή, λοιπόν, που συζητείται συνεχώς πια, ένα θερμό επεισόδιο, ο Τσίπρας θα τρέχει απλά στην Ουάσινγκτον DC για να παραπονεθεί. Δεν έχει ούτε τα άντερα, ούτε τίποτα απ’ όσα χρειάζονται για να αντιδράσει.

Δεν έχει τσαμπουκά, έχει κουμπαρά. Δεν είναι Ανδρέας για να πει «βυθίσατε το Χόρα», δεν είναι Καραμανλής για να μας βγάλει έστω από το στρατιωτικό σκέλος του ΝΑΤΟ, ούτε καν, για να γελάσουμε... Ιωάννης Μεταξάς για να πει κανένα μεγάλο ΟΧΙ. (Αν ήταν στη θέση του Μεταξά, από την Ηπειρο θα πέρναγαν ελεύθερα οι Ιταλοί και συγχρόνως από τη Μακεδονία οι Σοβιετικοί, για να τα ’χει καλά με όλους μαζί. Τέτοια πολιτική... ορνιθάρα δεν έχει εμφανιστεί ούτε στον Αριστοφάνη!) Οπότε το μόνο για το οποίο δεν χρειάζεται να αγωνιά κανείς είναι το αν θα γίνει πόλεμος! Το θερμό επεισόδιο είτε σε στρατιωτικό επίπεδο είτε σε ερωτικό θέλει δύο! Οταν ο ένας είναι πολιτικά ευνουχισμένος και παθητικά τουρκόφιλος, την κόβει, όσο να ’ναι, τη φόρα στον άλλον. 

Συγκυρίες όπως η παρούσα εξηγούν γιατί δεν μπορείς να κάνεις πλάκα με τις τύχες της χώρας σου και του εαυτού σου αφήνοντας την ηγεσία ΣΕ Ο,ΤΙ ΝΑ ’ΝΑΙ κυριολεκτικά.

Δεν είμαστε οι μόνοι, αλλά είμαστε οι πρώτοι που έστω και οριακά εμπιστεύτηκαν πολιτικούς τσαρλατάνους και μια και δυο φορές με το πανηλίθιο πολιτικό σκεπτικό: «Ελα, μωρέ, και τι χειρότερο να πάθουμε;». Ουκ ολίγα, ως απεδείχθη και πού είσαι ακόμα. Απ’ ό,τι φαίνεται, πρέπει να ζήσουμε και μια εθνικών διαστάσεων τραγωδία, για να αντιληφθεί όλος ο κόσμος ότι η πολιτική είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να την αναθέτεις σε «ψυχάκηδες» που πουλάνε παραμύθι. Οπως θα την πατήσουν τώρα και οι Ιταλοί, που κατά 60% ψήφισαν ακραίους μπαρουφολόγους, αριστερούς ή ακροδεξιούς.

Ετσι και εσύ έχεις τον Αλέξη για ηγέτη! Seriously τώρα; Με τον Κουβέλη από δίπλα να φυλάει Θερμοπύλες. Αυτή τη μορφή, τον Τσίπρα, που έγινε απεχθής σε όλη την Ευρώπη όσο έκανε τους κουτσαβακισμούς και περίγελος μετά την κωλοτούμπα, που το γύρισε σε κουταβα...κισμούς (το λουλού που έγινε πιτ-μπούλης), ποιος στ’ αλήθεια να τον πάρει σοβαρά την κρίσιμη ώρα; Καλά, δεν μιλάμε για τον Ερντογάν που στον παροξυσμό του έριξε και ρωσικό πολεμικό, και έναν χρόνο μετά αγοράζει πυραύλους πολλών δισ. από τον Πούτιν, οι οποίοι στρέφονται και εναντίον μας... Ποιος από τους Ευρωπαίους, στους οποίους προστρέχουμε μη έχοντας άλλη λύση, θα... λυπηθεί, πόσο μάλλον θα θυσιαστεί, για την Ελλάδα του Τσίπρα; Το πιο γελοίο και ήδη εξαγορασμένο καθεστώς απ’ όλα τα ευρωπαϊκά; Ή μήπως θα βάλουν πλάτη οι Αμερικανοί, όπως νομίζουμε, έστω κι αν οι εφευρετικοί προδότες του ΣΥΡΙΖΑ βρήκαν την αδιανόητη συγκυρία να πουν «να τα βρούμε για την Ονομασία, για να αντιμετωπίσουμε την Τουρκία»!!! (Αυτό από τους «53», τους γραφικούς βολεμένους διαμαρτυρόμενους κρατικοδίαιτους Συριζαίους.) Φοβερό σκεπτικό, ομολογουμένως.

Μπας και ισχύει το αντίθετο; Ο Ερντογάν είδε ότι τ’ αφεντικό τρελάθηκε και ξεπουλάει μέχρι και σε Σκοπιανούς και Αλβανούς και όρμησε κι αυτός! Αυτή είναι η αληθινή τραγωδία: Αν στο διεθνές σκηνικό που ήδη περιγράφεται σαν παγκόσμιο τσίρκο ο «σουλτάνος» είναι κάτι σαν ανήμερο λιοντάρι που κανείς δεν μπορεί να κουμαντάρει, τον δικό μας δεν τον έχουν πια παρά κάτι σαν αναπληρωματικό παλιάτσο. Αμήν, να σταματήσει εδώ το στραπάτσο. Οσο για τα δύο παιδιά... «Αλίμονο στους Νέους»! Τι ήθελαν κι αυτοί και έγιναν στρατιωτικοί; Ας γινόντουσαν βομβιστές συριζοπαρακρατικοί ριψάσπιδες. Merdes sur leur visages, που θα έλεγε με τα γνωστά «γαλλικά» της και η Τασία.

ΣΧΟΛΙΑ (51)

Αγαπητέ Θέμο !

Μετά από τόσα χρόνια ανάγνωσης εφημερίδων καί σάιτ καί ηλεκτρονικών εντύπων , είμαι υποχρεωμένος νά σέ συγχαρώ ! Παλαιά στά Νέα καί τό Βήμα σέ θεωρούσα ένα πολύ καλό Κομίντιεν ! Πηγαίο χιούμορ καί στύλ μεσοαστικό ! Σήμερα ομολογώ πώς είχα λάθος ! Είσαι μακράν ή καλύτερη πέννα πού διαθέτει ή σύγχρονη δημοσιογραφία καί ή πλέον αιχμηρή ! Μήν σιγήσεις ποτέ !!!

ΝΙΚ

Πολύ φοβάμαι, ότι αν γίνει οτιδήποτε με την τουρκία ή οποιοδήποτε άλλο γείτονα, τότε θα απελευθερωθούν δυνάμεις που ούτε καν τις φανταζόμαστε. Και τότε, τους συριζανελ και τους κολλητούς τους, δεν θα τους σώζει από το παλούκι, ούτε το ΝΑΤΟ ολόκληρο, ούτε ο ερντογάν.

Στυλιανός Παπαδόπουλος

Μήπως είμαι μόνον εγώ, που κάνω μία άλλη ανάγνωση στην επιδείνωση των ελληνοτουρκικών σχέσεων; Μήπως είμαι μόνον εγώ που υποψιάζομαι ότι είναι μεθοδευμένη' και αποτελεί το ΕΠΙΔΙΩΚΟΜΕΝΟ και συμφωνημένο αποτέλεσμα της συνάντησης Τσίπρα - Ερντογάν; Μήπως είμαι μόνον εγώ που θεωρώ ότι μεθοδεύθηκε αυτή η εξέλιξη προκειμένου να αλληλοεξυπηρετηθούν, ο δεύτερος αυσπειρώνοντας τις εθνικιστικές δυνάμεις της χώρας του και διεμβολίζοντας τους Κεμαλιστές και ο πρώτος στρέφοντας την εσωτερική συζήτηση στον εξωτερικό κίνδυνο; Και - φυσικά - μια τέτοια δράση στρέφεται πάντοτε εις βάρος του πλέον αδύνατου των εταίρων, καθώς ο ισχυρότερος συναποκομίζει και κάποια πρακτικά οφέλη στον τελικό απολογισμό ενώ ο ασθενέστερος μένει με τα λόγια και τις απώλειες. Και επίσης φυσικά, μπορεί κάποιος φωστήρας να θεωρεί ελεγχόμενη την ένταση' η τελευταία όμως έχει την ιδιότητα να αυτοτροφοδοτείται, να μεγεθύνεται και ενίοτε να ξεσπά σε μη προβλέψιμες εκρήξεις. Πρόκειται κατά την γνώμη μου για μια ακόμη ανεύθυνη πρακτική μιας κυβέρνησης που αναδείχθηκε μέσα από επικοινωνιακές και μόνον δράσεις και προσεγγίσεις' και πιστεύει ότι με ανάλογες μπορεί και να κυβερνά...

Mnx

Δεν έχετε καταλάβει οτι για οτι μας συμβαίνει υπεύθυνοι κσι μονο ειμαςτε εμείς;;;τα προηγούμενα χρονια επρεπε να φτιάχνανε στρατό και οχι οι πολιτικοί να περνούν μιζεσ..δε ξέρουμε οτι απο παντα εχουμε προβλημα με τους γείτονες;;; Δεν ειναι αυτός λόγος για να εχουνε αξιόμαχο στρατό και όπλα;;; Δε ξέρουμε οτι οι μεγάλες δυνάμεις θέλουν ανταλλαγματα?? Δεν εχουμε μάθει σπο την ιστορία μας;;; Πιστεύεται οτι εταίροι μας θα πάρουν το μερος μας;;; Οχι βεβαια την πάρτη τους ις κοιτάξουν και πως θα προσαρτησουν κανα κομμάτι γης η κοιτάσματα αερίου.. Η κυβέρνηση γιατι σεν εχει φυγει ακομα;;;ο κόσμος γιατι δε ξεσηκώνεται με την ομηρία των στρατιωτικών;;ειναι παιδια όλων μας..αααα ναι ξέχασα των εκληναρα τον νοιάζει μονο νς πιει το φρεντο του κσι πως θα γλιτώσει κανα φόρο.. τη τσεπούλα του δηλαδή.. Η συμφορά ειναι προ των πυλών.. και θα ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ!!!

!@#

φρόντισε ο γέρος ο Καραμανλής κι έδιωξε όλους τους Εβρίτες δούλους στην Γερμανία, από τότε ο Εβρος μια τεράστια περιοχή, είναι νεκρή περιοχή, δεν έφτιαξαν ποτέ έστω ένα εργοστάσιο, ένα ζαχάρεως ήταν κάποτε και φρόντισαν να το κλείσουν, στο Σουφλί που υπήρχε η σηροτροφεία αντί να την προωθήσουν την πέθαναν,είναι όλοι υπεύθυνοι και κανείς δεν υπογράφει κάτι ή δεν κάνει κατά λάθος όταν είναι πολιτικός, μην την ψάχνεις παραπάνω...

Ο..ΚΑΜΜΕΝΟΣ....ΔΙΑΚΟΠΕΣ...ΣΤΗΝ...ΠΑΦΟ..!!

ΟΙ...ΔΥΟ...ΕΛΛΗΝΕΣ....ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ...ΣΑΠΙΖΟΥΝ....ΣΤΑ...ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΜΙΑ.....ΤΟΥ....ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ...- - -ΑΛΛΑ....Ο...ΜΠΟΥΛΗΣ...ΥΠΟΥΡΓΟΣ.....ΑΜΥΝΑΣ.....ΚΑΤΑ...ΤΟΝ..ΤΣΙΠΡΑ...ΚΑΝΕΙ...ΔΙΑΚΟΠΕΣ...ΣΤΗΝ...ΠΑΦΟ... - -ΟΠΟΥ...ΕΧΘΕΣ...-ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕ.....ΦΡΕΣΚΟ...ΨΑΡΑΚΙ....ΣΤΟ....ΛΙΜΑΝΑΚΙ...ΤΗΣ....ΚΑΤΩ...ΠΑΦΟΥ....!!!- -- -Συνοδευόμενος από τα στελέχη του υπουργείου του που τον συνόδευσαν στο ταξίδι του στην Κύπρο, καθώς και από στελέχη των κυπριακών Υπουργείων Άμυνας και Εξωτερικών, ο κ. Καμμένος είχε την ευκαιρία να απολαύσει φρέσκο ψάρι και άλλα παραδοσιακά εδέσματα της Κύπρου στο Pelican, ενώ ταυτόχρονα απολάμβανε το μοναδικό τοπίο του λιμανιού με το Κάστρο και τους άλλους αρχαιολογικούς θησαυρούς της περιοχής.!!!!- - -ΑΛΛΟΙ...ΣΤΑ....ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΜΙΑ......ΚΑΙ....ΑΛΛΟΙ...ΣΤΑ.....ΛΟΥΚΟΥΜΙΑ....!!!

Η αρχη του κακου...

...εγινε οταν ειπε ο τσιπρας οτι δεν εχει θαλασσια συνορα η Ελλαδα και αφησε τη χωρα στο ελεος των τουρκων λαθροδιακινητων. Εβαλε και καποια παπαγαλακια να κανουν τα χανουμακια και να λενε σουλτανο τον τουρκο..αυτο ηταν του φουσκωσαν τα μυαλα του ερντογαν. Πηρε το μηνυμα οτι ο νεος τοτε πρωθυπουργος της Ελλαδας δεν αναγνωριζει τα θαλασσια συνορα και οτι καποιοι τον αναγνωριζουν εδω για σουλτανο και τοτε ειναι που καταλαβε οτι η χωρα δεν κυβερνιεται. Τοτε ειναι που εχτισε παλατι και αρχισε να κανει ονειρα να χτισει και αυτοκρατορια, να αμφισβητει τα ελληνικα νησια και να θελει να γινει σουλτανος. Αν δει ο ανατολιτης οτι η Ελλαδα του κανει εμπαργκο απο τον τουρισμο και τις εισαγωγες μεχρι και τις τουρκοσειρες και ασκηθει πιεση και στην ΕΕ να του κανει και αυτη εμπαργκο και δει οτι τα θαλασσια συνορα φυλασσονται τοσο που να μην περναει κουνουπι τοτε θα καταλαβει πολυ καλα οτι δεν τον παιρνει με τιποτα να γινει σουλτανοχιτλερ. Θα καταλαβει οτι η Ελλαδα ειναι κανονικη χωρα.

Πωλ_Σ

Αν είχαμε αξιοπρέπεια και στοιχειώδη σοβαρότητα, μετά τις τελευταίες δηλώσεις Ερντογάν θα έπρεπε τουλάχιστον να θέσουμε θέμα αποχώρησης της Τουρκίας από το ΝΑΤΟ, και να απελάσουν τον Τούρκο πρέσβη. Να θέσουμε την Ε.Ε. προ ευθυνών, να πει αν έχει σύνορα ή όχι. Να μην πω ότι θα πήγαινα πιο πέρα, να θέσω θέμα Β.Κύπρου, Μικράς Ασίας και Κω/πουλης. Έτσι για ιστορικο σπάσιμο. Δεν μπορεί η Ελλάδα να υπάρχει σε μια επικίνδυνη κατάσταση μέσα σε ένα κοινοβούλιο Ευρωπαϊκό που δεν παρέχει καμιά προστασία, και κάνει ευχολόγια στην θέση της άμυνας της Ε.Ε. Το θέμα ενός τρελού δικτάτορα με τεράστια στρατιωτική μηχανή είναι γιγάντιο, αλλά θα μου πεις αυτοί οι συριζαίοι είναι τόσο ηττοπαθείς, δειλοί, και περήφανοι για το οθωμανικό τους παρελθόν που μας κάνουν πλάκα και τα Σκόπια. Ας πουλήσουμε τα όπλα μας για να πληρώσουμε τον Ταμπονέρα, τον Καρανίκα, τον Κουρουμπλή, την κυρά Τασία...ατελείωτος ο κατάλογος του τσίρκου της καταστροφής.

Μπικας

Εγώ για μερικά βράχια δεν πάω να σκοτωθώ. Γκε γκε;

@Βγήκας

Τα "βράχια θα είναι το πρώτο βήμα. Το επόμενο θα είναι να μπει ο Τούρκος μέσα στο σπίτι σου και να "αγαπήσει" εσένα και την οικογένειά σου... Γκε γκε?

###

αν δεν έχει πρόβλημα ο ίδιος.. δεν έχουν όλοι ανάλογες διαθέσεις φίλε, ξέρεις τί εύκολη θρησκεία είναι το ισλάμ; σου λέει μόνο μην τρως χοιρινό, μείνε όλη μέρα νηστικός και μετά τις 9 σαβούρωνε κοψίδια μέχρι το πρωί, όλα εύκολα και στην άλλη ζωή πιλάφια και ουρί, θα εκπλαγείς με τους Ελληνόφωνους που προκειμένου για την βόλεψη τους θα γίνουν γιουσουφάκια

Ζωή

Το Κοράνι υποθέτω δεν το έχεις διαβάσει για να νομίζεις ότι έτσι λέει το Ισλάμ.

Ξεφτιλας

το πιο τραγικό όλων είναι ότι υπάρχει ακόμα ένα 20% στις δημοσκοπήσεις που ακόμα δεν έχουν πάρει χαμπάρι τίποτα! Θλιβερό

GS

Μια χαρά χαμπάρι έχουν πάρει... αλλά έχουν επίσης πάρει θεσούλα στο δημόσιο, επιδόματα, υπερωρίες, ρουσφέτια, κλπ κλπ Οταν είσαι ανίκανος και αμόρφωτος αυτά μετράνε περισσότερο από την αξιοπρέπεια και την πατρίδα...

ΕΛΛΗΝΑΣ

Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΟΥΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ !!!!! Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ !!!!! Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΧΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ !!!!! ΑΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ !!!!!!! ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ !!!!! Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΛΩΤΣΟΣΚΟΥΦΙ ΚΑΝΕΝΟΣ !!!!!! ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕΙ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ !!!!!!

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία