anastasiadis_themos

Ολα καλά κι όλα ωραία με τους πρόσφυγες παρέα

Θέμος Αναστασιάδης

Επίσημοι «εθνικοί δουλέμποροι» με μεγαλοαποθήκες ψυχών; - Αφού είμαστε «καλοί άνθρωποι!»

Εντάξει, οι κορυφαίοι πολιτικοί και οικονομολόγοι του ΣΥΡΙΖΑ το έλυσαν το πρόβλημα! Το ισοδύναμο των νέων επενδύσεων, που δυστυχώς δεν έρχονται, είναι… οι πρόσφυγες και λοιποί αλλοδαποί που, ευτυχώς, μας προτιμούν και με το παραπάνω! Ε, αν μη τι άλλο, η Τασία άφησε πίσω της ΕΡΓΟ: Mπορεί να μη γίνουν νέες βιομηχανίες, αλλά θα κάνουμε στρατόπεδα φιλοξενίας αλλοδαπών. Μπορεί να μη σηκώνουμε οικοδομές, αλλά οι νέοι εργολάβοι της Πρώτης Φοράς κ.λπ. θα κονομήσουν απ’ τα κοντέινερ και τα προκάτ κουτιά. Και OK, μπορεί να έχουμε το ρεκόρ ΦΠΑ 23% όλης της Ε.Ε., αφού φορολογούμε ό,τι πιάνει ανθρώπου μάτι, όμως διαθέτουμε… ανθρωπιά και αλληλεγγύη, στοιχεία για τα οποία μας... ζηλεύει σύμπασα η Ευρώπη! Γεμάτοι θαυμασμό, Γερμανοί και Ολλανδοί βλέπουν στα κανάλια τους τον φουκαρά τον Ελληνα να μοιράζεται τη μια μερίδα φαγητό του με τον ακόμη πιο ταλαίπωρο αλλοδαπό και μας αποθεώνουν, σύμφωνα με   την κυβερνητική προπαγάνδα, για την αυτοθυσία και την καλοσύνη μας. Μήπως στο τέλος δώσουν στον Αλέξη και το ειδικό βραβείο της UNICEF; (Αρκεί να μην ξαναπεί, προφανώς από βαριά άγνοια -και- ελληνικών, τη φράση «ΣΥΜΠΑΘΗ ΝΕΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ» που πέταξε στη Βουλή αφήνοντας σύξυλο το πανελλήνιο.)

Είμαστε με τα καλά μας; Δηλαδή το ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ της κρίσης είναι να μας κάνουν μια απέραντη ΠΑΡΑΓΚΟΥΠΟΛΗ για κάθε λογής δυστυχισμένο της Ανατολής ώστε να μην περνάει τα Βαλκάνια και να μην τους ενοχλεί; Με αυτό το εκτρωματικό σενάριο, που θα οδηγήσει σε ακόμη μεγαλύτερη περιθωριοποίηση και υποβάθμιση της Ελλάδας, πήγε και συμφώνησε ο Τσίπρας; Κι άντε είπε πάλι «γιαβόλ», το διαφημίζουνε κι από πάνω; Αυτό που πράγματι σε εκπλήσσει κάθε φορά είναι ο κυνισμός και η τερατώδης επικοινωνιακή διαστροφή με την οποία πλασάρουν την τραγωδία για ευτυχία. ΚΑΤΑΝΤΙΑ και ΜΕΓΑΛΗ ΕΘΝΙΚΗ ΗΤΤΑ της ελληνικής κοινωνίας είναι και το να γίνει ΑΠΟΘΗΚΗ ΨΥΧΩΝ, όπως έλεγαν παλιά οι Συριζαίοι, αλλά ακόμη ΧΥΔΑΙΟΤΕΡΟ να το προβάλλουν σαν… ισοδύναμο της εξόδου από την κρίση, μια που όλα τα άλλα τα… μαγικά που σκέφτονται δεν πιάνουν.

Κατά βάθος απάνθρωπο και ρατσιστικό (αν θες, με τα παλιά συριζαίικα μέτρα και σταθμά) είναι να διαπραγματεύονται και να κοστολογούν πόσο πάει η περίφημη «ανθρωπιά» μας για να κόψουν κατιτίς από τα μέτρα λιτότητας μπας και γλιτώσουν την κομματική τους πελατεία. Ακόμη και τους πρόσφυγες σ’ αυτή την ανθρωπομηχανή τούς ρίχνουν για θυσία, κοροϊδεύοντας προκλητικά τον κοσμάκη ότι πρόκειται για φοβερό εύρημα! Να μη μείνουν και αναξιοποίητα τα «κόκκινα» σπίτια, αφού θα κατασχεθούν που θα κατασχεθούν. Αποδεικνύονται σούπερ ειδικοί στο να ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ ΣΤΗ ΔΥΣΤΥΧΙΑ όχι μόνο των Ελλήνων αλλά και των προσφύγων. Τύφλα να ’χουν τα distress funds, αυτά που φέρνουν δυστυχία (μετά από έντιμο συμβιβασμό βεβαίως-βεβαίως), μπροστά στο εύρημα των Συριζαίων που θα μπορούσε να καθιερωθεί στην παγκόσμια ορολογία και ως «STRESSED ΨΥΧΕΣ FUNDS»! Το ισοδύναμο του ΦΠΑ είναι αμέτρητοι επιπλέον αλλοδαποί στριμωγμένοι στο κέντρο της Αθήνας ή άλλων πόλεων, μια που δεν μπορούν να μείνουν χειμωνιάτικα στα νησιά. Οπως παραμύθιασαν τον κόσμο ότι «εντάξει, αποτύχαμε, αλλά διαπραγματευτήκαμε», τώρα θα του λένε «εντάξει, δεν τα βγάζεις πέρα, αλλά πάλι καλά, δες και τον πρόσφυγα της διπλανής πόρτας τι τραβάει. Κι αν κρυώνεις, επειδή δεν μας περισσεύουν φέτος για επίδομα θέρμανσης, ΠΑΡ’ ΤΟΝ ΑΓΚΑΛΙΑ να ζεσταθείτε».

Για να μην μπερδευόμαστε, ο Ελληνας δεν περίμενε τον Αλέξη και την Τασία για να δείξει την ανθρωπιά του και κάποια βαθιά εθνικά χαρακτηριστικά που μας κάνουν εδώ και χιλιάδες χρόνια διαφορετικούς απέναντι σε όλους τους άλλους. Πουθενά στη Γη, με την εξαίρεση ίσως κάποιων… μοναχών του Θιβέτ, δεν υπάρχει η ανθρωπιά του Ελληνα μπροστά στον δυστυχισμένο, όποιος κι αν είναι, σε όποια κατάσταση κι αν βρίσκεται. ΦΥΣΙΚΑ και πέφτει στα παγωμένα νερά για να σώσει παιδάκια και ανήμπορους απ’ την Ανατολή, ενώ οι Τούρκοι κάνουν ΜΠΙΖΝΕΣ με αυτά τα καραβάκια του τρόμου και μας τους πασάρουν με το αζημίωτο γιατί είμαστε χάχες, ανίκανοι και τώρα με τον ΣΥΡΙΖΑ συνειδητά απρόθυμοι να υπερασπίσουμε τα σύνορά μας. Εδώ τους κάναμε και προσκλητήριο να ’ρθουν να λιάζονται, τι να λέμε τώρα; Μήπως έχουμε και κάποια ηθική ευθύνη κατά βάθος που μπαίνουν σαν τρελοί από απόγνωση στα σαπιοκάραβα για... τη φιλόξενη Ελλάδα ακόμη και με 8 μποφόρ; Ενοχες δεν είναι μόνο η Ευρώπη που αδιαφορεί και η Αγκυρα που τους εμπορεύεται. Σε έναν βαθμό είναι και όσοι δικοί μας από βαριά αμέλεια και αφέλεια αλλά και ανεύθυνη ιδεοληψία τούς χρησιμοποίησαν πολιτικά.

Ετερον εκάτερον, όμως. Αλλο να σώζουμε και να φιλοξενούμε όσο μπορούμε και ΑΜΑ μπορούμε με οποιονδήποτε, επειδή ΕΤΣΙ ΝΙΩΘΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ, κι άλλο να το αναγάγουμε σε... επίσημη εθνική πολιτική… ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ και να το τιμολογούμε κι από πάνω! Κι αν μας κόψουν δηλαδή 20, 50 ή 100 δισ. σε χρέος με… αντάλλαγμα να φιλοξενούμε σήμερα 50.000 (που σίγουρα είναι οι διπλάσιοι) και ένα εκατομμύριο αύριο, πρέπει να το αποδεχτούμε για καλό; Ολα καλά κι όλα ωραία με τους πρόσφυγες παρέα; Με πόσους δηλαδή; Οχι, δεν είναι έτσι. Η Ελλάδα παθαίνει μεγάλη ζημιά από την ανεξέλεγκτη μονιμοποίηση μεταναστών, γι' αυτό άλλωστε και όλα τα άλλα κράτη προσπαθούν να προφυλαχτούν! Δεν είναι ηλίθιοι, ούτε εμείς οι... εξυπνάκηδες που τους τη «φέραμε»! Μπράβο, υπέροχη η μοναδική ξένη... επένδυση που πέτυχε ο ΣΥΡΙΖΑ. Και στην Αφρική έχει ντόπιους λαοπρόβλητους ηγέτες που «ψήνουν» τους λαούς τους ότι θα κονομήσουν θάβοντας στη γη τους τα πυρηνικά και άλλα τοξικά απόβλητα της Δύσης. Εμείς το πήγαμε ακόμη παραπέρα. Παίρνουμε ανθρώπους που οι Βόρειοι τούς έχουν για απόβλητα. Μήπως κατά κάποιον τρόπο είμαστε οι ΠΡΩΤΟΙ ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΙ άθελά μας;

ΣΧΟΛΙΑ (18)

ΡΑΓΚΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΘΕΜΟ. ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΠΟΥ ΠΕΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΚΡΥΩΝΟΥΝ.ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ,ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ .ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΤΙ ΠΡΙΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΟΥΝ ΟΛΑ? ΩΣ ΚΟΡΗ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΜΕ ΜΑΚΡΑ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗ ΓΥΑΡΟ,ΣΤΗ ΜΑΚΡΟΝΗΣΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΔΙΣ ΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΝ ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ

όλα καλά ??? ΟΧΙ.

4 Νοεμβρίου και σήμερα ο προδότης ξεφούρνισε πως τα σπίτια των Ελλήνων πολιτων θα τα δωσει στους λαθρομεταναστες ....(που παριστανουν τους προσφυγες)...οχι οτι δεν το ειχαμε καταλαβει , αλλά καλο ειναι που το ακουσαν οι κοιμησμενοι που υποστηριζουν ακόμα τον δηθεν αριστερο τσιπρα.

ΛΑΜΠΡΟΣ

Και λίγα τους λες...

Νικηφόρος

Θα θυμίζω διαρκώς ότι χρειάστηκε ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ "χρήσιμος κουμουνιστής" για να διαλύσει και να σκορπίσει ο κομμουνισμός δίχως να ανοίξει ρουθούνι. Γκορμπατσόφ. Ο πιο αγαπητός "κομμουνιστής" που λάτρεψαν και λατρεύουν οι νεοφιλελεύθεροι και οι καπιταλιστές. Χρειάστηκε ένας άλλος "χρήσιμος κομμουνιστής" για να μπει ταφόπλακα στο φιλοαριστερό ρεύμα στην Ευρώπη. Τσίπρας. Και πάντα χρειάζεται και ένα ηλίθιο μέρος του λαού να εθελοτυφλεί και να μηρυκάζει αποβλακωμένο. Στην Ελλάδα περισσεύει αυτό το είδος...

ΣΤΑ ΕΣΧΑΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ.

ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΓΚΡΙΖΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ ? ΚΑΛΟ ?? Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.- ΜΟΝΟ ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ.

ολα ειναι θεμα ΣΩΣΤΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ.

ΘΕΜΟ.....ας μην ξεχναμε τα ρητα.- >δειξε μου τς φιλες σου να σου πω τι εισαι, ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΟΙΜΙΑ. οι συριζακηδες ειναι οι χειροτεροι φασιστες εβερ.- δεν αντεχουν τον διαλογο- δεν αντεχουν τον αντιλογο και μισουν την Ελλάδα.- αυτο αποδεικνυεται συνεχως με 1000 τροπους.ΟΙ ισλαμοσυριζοταλιμπαν φασιστες εδρασαν...........το μονο που ξερουν να κανουν καλα ειναι να κρυβουν εκατομυρια αδηλωτα, να πλουτιζουν και να καταστρεφουν την Ελλάδα.

FRiDA.

Θέμο σου γράφω ξημερώμτα Δευτέρας 2 Νοεμβρίου.Ή προδοτική Κυβέρνηση των Τσολάκογλου Τσίπρα και Καμμένου μας έχει κάνει να χάσουμε τον ύπνι μας.Εδώ δέν ξέρουμε πώς θα πληρώσουμε τους φόρους που καθημερινά επιβάλουν τα γουρούνια της συγκυβέρνησης και αυτοί μας γεμίζουν κάθε μέρα με αποβράσματα Λαθραίους εισβολείς που τους πετάνε εδώ οι Τούρκοι δουλέμποροι.Ή ίδια η κυβέρνηση λειτουργεί σάν επίσημος διακινητής λαθρομεταναστών αφού με μεγάλη ευκολία ανοίγει τα συνορά της σε αυτούς.Φίλοι μου που ζούν στην Αυστρία και συγγενής μου που ζεί στην Σουηδία μου λένε ότι οι κάτοικοι των δύο χωρών μισούν θανάσιμα τους Έλληνες που τους έχουν γεμίσει Ισλαμιστές παράνομους εισβολείς.Ή Ευρώπη ισλαμοποιείται για δεύτερη φορά μετά την Οθωμανική Αυτοκρατορία με ευθύνη των δύο ξεπουλημένων ψευτοηγετών που κυβερνάνε και προδίδουν την Ελλάδα.

Δίκαιος

Το πηγαίνουν λίγο-λίγο. Μιλάνε για 50.000 και μέσα σε 2 χρόνια θα γίνουν 6.000.000.!!! Επί των ημερών πρωθυπουργίας της θάνου υπεγράφη η κατάπτυστη συμφωνία του τέλους της Πατρίδας μας. ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΩΧΡΙΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ---Ο Ρ Ι Σ Τ Ι ΚΟ---6.000.000 ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΩΣ ΤΟ 2017. ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΣΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΥΠΟΥΡΓΩΝ Η ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ τσίπρα. ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ Η ΨΗΦΙΣΗ ΤΗΣ Ε.Ο.Ζ. (ΦΡΙΚΗ!!!) ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΤΗΣ "ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ". ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΟΤΙ ΛΕΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ο τσίπρας ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΥΝΟΡΑ.!!!! ++++++ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ++++++ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΕΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΗΣ..... 200 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ.....1821-2021=200 ΧΡΟΝΙΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΠΩΣ "ΕΛΛΗΝΑΣ" ΔΕΧΘΗΚΕ ΚΑΙ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ.!!!! ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΧΑΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ Ε Φ Ι Α Λ Τ ΕΕΕΕΕΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ 11μηνο....... ΚΡΙΜΑ....ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΜΑΣ......Κάποιοι από εσάς συνεχίστε να κοιμάστε....ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ... ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ......

otis wise

Εκρηκτικό άρθρο ουδεμία αμφιβολία. Είσαι διαρκώς επί των επάλξεων ; ούτε για αυτό δεν νομίζω να υπάρχουν αρκετές ή ισχυρές αντιρρήσεις ; Επομένως οι συστάσεις πρέπει να έχουν άλλους αποδέκτες ; ποιούς αποδέκτες όμως; τους υποτιθέμενους "κυβερνήτες"; τους απόντες "φρουρούς" ; ή μήπως τους ανύπαρκτους πολίτες ; από ποιόν ; από εκείνον που στερείτο στοιχειώδη υλικά αγαθά, και προειδοποιούσε το 1 9 9 5 σε πολιτική συγκέντρωση, υπογράφοντας εκ νέου την καταδίκη του για τον επερχόμενο εθνικό κίνδυνο ; Εκείνον που έδινε εξετάσεις εισαγωγής στην Π Υ Ε ; Πονεμένες Υποθέσεις Ευπατρίδων ; δεν υπάρχει τέτοια ; υπάρχει και πάραϋπάρχει, στους τοίχους κρεμασμένα πορτραίτα αγωνιστών του 21, και σε ένα διάλειμμα των εξετάσεων, σεμινάριο τουρκολατρίας ( ανθελλήνο-τουρκικής φιλίας ) από φυτεμένη κρατική-ρουφιάνα εμφανιζόμενη ως συνυποψήφια. Η δε εκδήλωση της τουρκολατρίας ήταν τέτοιας έκτασης που θα εκστασίαζε μέχρι και τον ίδιο τον Νταβούτογλου. Λές και ο συγκεκριμένος δεν είχε δώσει άπειρα δείγματα γραφής έως τότε και περίμεναν να ανακαλύψουν κάτι καινούργιο ; ή του έδιναν τελευταία ευκαιρία μετάνοιας ; δήλωση υποταγής στον Σουλτάνο ; Οι κατοπινές βέβαια αφιχθείσες μέλισσες ( Ϋμια - Οτσαλάν - Μαδρίτη - Όσλο - ζεμπέκικα - γκρίζες ζώνες -κ.λπ. ), απλές συμπτώσεις, χωρίς απολύτως ουδεμία σχέση με σκοτεινά σχέδια και λοιπές συνωμοσιολογίες. Τώρα να αναφέρω πάλι το άρθρο πολύ μεγάλης βρετανικής εφημερίδας του 1989 για τον φυλετικά σχεδιασμένο ευρωπαίο του 2040 ; (50% Αφρικανός - 40% Πακιστανός - 8% Άλλος, 2% Λευκός ; ) υπάρχει σχετικό σχόλιο πρίν κάνα δίμηνο. Δικαιολογημένα θα πείς, εδώ οι εθελότυφλοι αρνούνται να δεχθούν αυτό που εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια τους, και τις απειλούμενες ζωές τους, θα δεχθούν τις άψυχες γραμματοσειρές ενός εντύπου ; Κάποιοι πέθαναν κυριολεκτικά για να απολαμβάνουν οι μακάριοι τα ιερά ( my lass ) κεκτημένα, κάποιους άλλους τούς "νέκρωσαν" ή εξουδετέρωσαν ή έθεσαν εκτός "μάχης" υπέρ των ιδίων ( Αφεντικά & δούλους = αμετανόητα κομματόσκυλα ), ας βρεί λοιπόν το ενδιαφερόμενο ζεύγος ή τρίγωνο ή πολύγωνο, την κατάλληλη φόρμουλα συγκατοίκησης, χωρίς την παρεμβολή τρίτων. Όπως την βρήκαν στην Συρία και τόσες άλλες χώρες. Καλούς απογόνους. Όσοι δεν προλάβουν το τραίνο για Εσπερία, υπάρχει το λεωφορείο ο πόθος : Σύβαρη , Wounded Knee, Birobitzan, British Museum Prehistory Dept - indigenous civilizations.

τουριστες ταλιμπαν

....Παρά το γεγονός ότι το κράτος και τα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα ενθαρρύνουν την καταγραφή των προσφύγων αμέσως μετά την διέλευση των συνόρων, η διαδικασία αντιμετωπίζει πολλές και σημαντικές δυσκολίες. Οι περισσότεροι από τους νέους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ που προέρχονται από την Μέση Ανατολή και αφίχθηκαν στην Σλοβενία, παρουσιάζουν έγγραφα, τα οποία αναφέρεται κοινή ημερομηνία γέννησης 01.01.1995 ή 01.01.1996.==== Επιπλέον, οι ίδιοι λαθρομεταναστες στην Σερβία, τα Σκόπια και την Σλοβενία παρουσιάζουν έγγραφα με διαφορετικά ονόματα από τα πραγματικά , γεγονός που καθιστά τη διαδικασία εγγραφής χωρίς νόημα, διότι δεν παρέχει πραγματικές πληροφορίες.-ΠΛΑΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία