markopoulos

Ε όχι και Ανδρέας ο yes man

Δημ. Μαρκόπουλος

Ξεκάθαρα τα πράγματα. Ο Ανδρέας φέρει μεγάλη ιστορική ευθύνη για όσα σήμερα συμβαίνουν.

Σε μια μικρή ανασκόπηση των 36 ετών από την αναρρίχηση του στην εξουσία λόγω και της αντίστοιχης επετείου, θα πρέπει να αναγνωρίσουμε πως υπήρξε ο ηγέτης - ιστορικός εισηγητής του λαϊκισμού στην Ελλάδα. Εκείνος που ηθικά διάβρωσε τη χώρα αν και πρέπει να του αναγνωρίσουμε πως βοήθησε τα χαμηλά στρώματα να περάσουν σε μια νέα φάση οικονομικής ευμάρειας, με τρόπο όμως άγαρμπο και στρεβλό. Ήταν το πολιτικό πρόσωπο που δίχαζε αντί να ενώνει και που φέρει την ευθύνη για την πρώτη σημαντική οικονομική κατρακύλα του τόπου.

Παρά ταύτα σε μια σειρά εθνικών του επιλογών είχε ενδιαφέρον. Το περίφημο "η Ελλάς ανήκει στους Έλληνες" όντως το πίστευε αν και το υπηρέτησε με ανάλογο λαϊκισμό σέρνοντας την πατρίδα σε επιλογές τύπου Καντάφι και τροφοδοτώντας έναν στείρο αντιμαμερικανισμό που διαρκεί χρόνια. Σε μείζονες κρίσεις υπήρξε δυναμικός. Και διαπραγματευτικά παρουσίαζε μια αξιοσημείωτη δεινότητα. Κοινώς, δεν ήταν ένας "εύκολος παίκτης". Αντιτάχθηκε στη Θάτσερ, πετροβόλησε τον Ρέιγκαν, διαφώνησε με τον Κολ. Αν και σε πολλές περιπτώσεις οι ενέργειες του απομόνωσαν την Ελλάδα, ο ίδιος είχε ένα διακριτό στίγμα. Μια προσωπικότητα.

Τα παραπάνω λοιπόν καμία σχέση δεν μπορούν να έχουν με έναν πρωθυπουργό - παρία. Έναν ηγέτη που σαν φτερό στον άνεμο τρέχει δεξιά και αριστερά παρακαλώντας για βοήθεια μόνο και μόνο για να βγάλει μια φωτογραφία με κάποιον ισχυρό ηγέτη μήπως και τονώσει την εγχώρια ηγετικότητα του (βλέπε Ομπάμα, Μακρόν) και που εκλιπαρεί αυτούς που έβριζε (Τραμπ, Μέρκελ). Που με την υπόθεση των F 16 ουσιαστικά μετέτρεψε τη χώρα μας σε μια 100% φόρου υποτελή χώρα, δίχως να κρατά καν τα προσχήματα. 

Κι αυτό το λέμε καθώς ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας κάθε τρεις και λίγο επιδιώκει να φανεί όμοιος του Ανδρέα. Ένας ...Τσιπρανδρέου όπως γράφαμε στο παρελθόν. 

Δεν λέμε. Η οικονομική κρίση έχει οδηγήσει σε δύσκολα μέτρα και υπερβολικές απαιτήσεις εκ μέρους των δανειστών. Όμως κανένας άλλος πρωθυπουργός δεν υπέγραψε την εκχώρηση της κρατικής περιουσίας για 100 χρόνια παρά ο Αλέξης Τσίπρας. Κανένας δεν υπόσχεται δεξιά κι αριστερά ανά τον πλανήτη αγορές οπλικών συστημάτων ή άλλων υπηρεσιών και τεχνολογιών προς ΗΠΑ, Γαλλία, Γερμανία όταν ο λαός περνάει δύσκολα. Κανένας δεν τόλμησε να ντιλάρει την παραμονή του στην εξουσία με δισ. ευρώ αγορών προς ξένες δυνάμεις. Κι αυτός που δήθεν παρουσιαζόταν ως "εθνικά υπερήφανος μαχητής" είναι που τώρα κάνει τα πάντα, που υπογράφει τα πάντα για να διασωθεί. 

Κάποιοι αποκαλούσαν τον Αντώνη Σαμαρά και τον Βαγγέλη Βενιζέλο ως "προδότες" και "Γερμανοτσολιάδες". Πως άραγε θα πρέπει να χαρακτηριστεί σήμερα ένας πρωθυπουργός που ενώ κόβει συντάξεις, μειώνει το αφορολόγητο, επιβάλλει χαράτσια στους επαγγελματίες, για να δείξει την υποταγή του υπογράφει συμφωνίες ίσες με έναν ΕΝΦΙΑ για την άμυνα; Που αντί να ζητήσει άλλου τύπου γεωστρατηγικές βοήθειες από τη σύμμαχο ΗΠΑ δίχως πλάνο, δίχως στρατηγική ανοίγει το πορτοφόλι; Που μέσα σε δύο χρόνια ξεχνάει την όποια ιδεολογία είχε και από το "φονιάδες των λαών Αμερικάνοι" σαν γιουσουφάκι σπεύδει να πει "συνεταιράκια των λαών Αμερικάνοι"; Όχι λοιπόν. Ακόμα και με τον λαϊκιστή Ανδρέα που τόσο στοίχισε στη χώρα, ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχει καμία μα καμία σχέση. Δεν υπάρχει σύγκριση σε δύο μεγέθη εντελώς ανόμοια. Ο ένας εθνικά τουλάχιστον είχε μια υπερηφάνεια. Επιδείκνυε έναν χαρακτήρα. Ο τωρινός πρωθυπουργός είναι απλά ένας "νομάρχης", ένας φόρου υποτελής πολιτικός που έδωσε τα πάντα με αντάλλαγμα να παραμείνει για λίγους μήνες ακόμα στη θέση του. Είναι ένας ...yes man για να θυμηθούμε την πασοκική ορολογία των 80s τον οποίο αν ζούσε ο Ανδρέας Παπανδρέου και βρισκόταν στη Βουλή θα κατακεραύνωνε.

ΣΧΟΛΙΑ (18)

GEORGIA.

Κύριε Μαρκόπουλε, Ανδρέας και Τσίπρας είναι η ίδια όψη του ίδιου αντεθνικού νομίσματος. Και οι δύο μπρός στην αρρωστημένη δίψα τους για εξουσία, θυσίασαν σαν την Ιφιγένεια την Ελλάδα.Υπερχρέωσαν την χώρα και τον υγειή ιδιωτικό τομέα και τα χρήματα της μεγάλης φορολογικής αφαίμαξης τα δώρισαν,τα μοίρασαν στα άθλια κομματοσκυλά τους.Ό Ανδρέας στους ρουφίανους και παρασινοχαφιέδες του ΠΑΣΟΚ και ο Τσίπρας στα άπλυτα γουρούνια, τα κομματόσκυλα και τους Ισλαμιστές παράνομους μετανάστες, που απαρτίζουν τον άθλιο ΣΥΡΙΖΑ.Και οι δύο ήταν άνθρωποι με φασιστικές ιδέες και αντιλήψεις, σχεδόν σαν δικτάτορες τύπου Λατινικής Αμερικής και Μέσης Ανατολής.Και οι δύο δούλεψαν έναν λαό υπανάπτυκτο, χωρίς παιδεία, έναν τριτοκοσμικό και διαπλεκόμενο λαό.Τα αποτελέσματα τα βλέπουμε.Ή Ελλάδα σήμερα είναι τελευταία χώρα σε όλα στην Ε.Ε.Όπως ο λαός της Ελλάδας πλήρωσε πανάκριβα το γκομενιλίκια, τα χειρουργεία στο Χέρφιλντ τα διαζύγια, τους γάμους και τις κηδείες του Ανδρέα, ο ίδιος λαός θα πληρώσει πανακριβα τις κωλοούμπες, τα μνημόνια και το ξεπούλημα του Τσίπρα.Με καθαρά κομματικούς συμβολισμούς βγαίνει το συμπέρασμα ότι το πολιτικό κέντρο και τώρα η αριστερά, η αλλιώς η κεντροαριστερά στο συνολό της έχουν καταστρέψει και χρεοκοπήσει την Ελλάδα.Καληνύχτα αξιότιμε κύριε Μαρκόπουλε.

ΑΛΕΧ Γ

( Όμως κανένας άλλος πρωθυπουργός δεν υπέγραψε την εκχώρηση της κρατικής περιουσίας για 100 χρόνια παρά ο Αλέξης Τσίπρας.) Απλά θυμίζω ότι οι προηγούμενοι πρωθυπουργοί από την ΝΔ και ΠΑΣΟΚ μας κατέστρεψαν - χρεοκόπησαν . (Πως άραγε θα πρέπει να χαρακτηριστεί σήμερα ένας πρωθυπουργός που ενώ κόβει συντάξεις, μειώνει το αφορολόγητο, επιβάλλει χαράτσια στους επαγγελματίες, για να δείξει την υποταγή του υπογράφει συμφωνίες ίσες με έναν ΕΝΦΙΑ για την άμυνα;) Παντός όχι το ίδιο με τους προηγουμένους πρωθυπουργούς που μας οδήγησαν όχι στο ΜΠΑΦΟ αλλά στον ΤΑΦΟ

MARINA.

Αγαπητέ Δημήτρη.Ό Τσίπρας είναι ένα άθλιο κακέκτυπο του Ανδρέα Μινέικο Παπανδρέου στο ψέμα, τον λαικισμό και την πολιτική απάτη.Είναι ένα τερατούργημα του Ανδρέα,αυτού που έγινε η αρχή της υπερχρέωσής μας.Λένε κάποιοι αδαείς ότι ο Ανδρέας σαν διαπρεπής Εβραίος οικονομολόγος του Μπέρκλευ έκανε υποτιμήσεις του Εθνικού μας νομίσματος,τότε της Δραχμής και αυτό αυτομάτως έφερνε αύξηση στην ζήτηση.Είναι μεγάλο λάθος.Σαν οικονομολόγος γνωρίζω ότι το Εθνικό εξωτερικό χρέος της χώρας μας ήταν σε Δις Δολλάρια και με τις συνεχείς υποτιμήσεις από τον Ανδρέα το εξωτερικό χρέος αύξανε ραγδαία αφού η δραχμή ήταν πολύ αδύνατη απέναντι στο αιώνια κερδοσκοπικό Αμερικανικό νόμισμα.Έτσι κάπως ξεκίνησε η Ελληνική χρεοκοπία την οποία ολοκλήρωσε το κακέκτυπο του Ανδρέα,ο Αλέξης Τσίπρας μαζί με τον οικονομικό σύμβουλο του γιού του Τζέφρυ Μινέικο Παπανδρέου, του υπαλλήλου της Νέας Τάξης, του Γιάνη Βαρουφάκη τον τραγικό Ιούλιο του 2015. Από τον Τρικούπη στον Ανδρέα και από τον Σβόλο στον Τσίπρα.Έτσι για να δικαιώνουν κάποιοι και να χαρακτηρίζουν σαν καλύτερη οικονομική περίοδο, την περίοδο της χούντας 1967-1974.Αυτή είναι η μεγάλη οικονομική ζημιά του Ανδρέα, του Αβουρή, του Καραμανλή του Τσίπρα και της μεταπολίτευσης στο συνολό της.Ίσως πολλά να άλλαζαν άν οι Σταμουλοκολάδες, οι άθλιοι πρασινορουφιάνοι του Λαλιώτη και τραμπούκοι του ΠΑΣΟΚ δεν σταμάταγαν τον Κωντσαντίνο Μητσοτάκη το μακρυνό πιά,1993. Καλό βράδυ κύριε Δημήτρη, καταπληκτικά αληθινό το σχόλιο σου.

ΝΙΚΟΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑ

Δημήτρη ο τσιπροπινόκιο είναι εικόνα και ομοίωση του γεροξεκούτη της Εκάλης. Άπλα ο ολετήρας Παπανδρέου ήταν πιο τυχερός γιατί μπορούσε να δανειστεί εύκολα κάνοντας εκατοντάδες χιλιάδες διορισμούς δημιουργώντας τον σύγχρονο Νεοέλληνα που μόλις τελείωσε η μάσα στράφηκε στον Τσίπρα. Τα υπόλοιπα είναι να έχουμε να λέμε.....

Στέφανος

Λυπάμαι, που στο θυμίζω, γιατί κάπου θα το έχεις ακούσει, αλλά δεν θέλεις να το παραδεχτείς: Ο Έλληνας ήταν, είναι και θα είναι παρτάκιας, ρουσφετολόγος και πάει πάντα με τον νικητή. Έτσι ήταν πριν από την Απελευθέρωση του 1821, συνέχισε προπολεμικά, μεταπολεμικά, πριν τη χούντα, στη χούντα ΚΑΙ μετά τη χούντα. Αν εσύ είσαι μπέμπης και έχεις ιστορική μνήμη από τη δική σου ζωή και του πατέρα σου, ας πούμε, δε σημαίνει ότι η ζωή στην Ελλάδα ξεκίνησε το 1981 π.χ. Ήταν ακριβώς έτσι και πριν. Απλώς από το 1980 και μετά υπήρξαν πρόσθετα χρήματα για διαμοιρασμό από την τότε ΕΟΚ κι έπειτα ΕΕ. Όπως λέει κι ο λαός μας:"Όταν τρώμε δε μιλάμε". Αυτό γινόταν όλα τα χρόνια, που τρώγαμε (και μη μου πεις ότι εσύ μίλησες). Τώρα κραυγάζουμε και μας φταίνε οι μάγειρες.

Ελλην του Εξωτερικου

Κύριε Στεφανε ο Ανδρεας όλα τα μειονεκτήματα της φυλής μας τα έβγαλε στη φόρα και δημιούργησε εκατομμύρια επαγγελματίες οπαδούς που είχαν κάνει την υποστήριξη στο πασοκ επάγγελμα. Αλήθεια εσείς κύριε Στεφανε σε ποια ΔΕΚΟ είχατε διοριστεί?

Στέφανος

Για να υποστηρίξουμε το επιχείρημά μας, κάνουμε και μία προσωπική επίθεση. Πολύ πρωτοποριακό και πολύ "του εξωτερικού", αγαπητέ μου "Έλληνα του εξωτερικού", που ανακάλυψες και επαγγελματίες ζητωκραυγαστές του Ανδρέα. Και επειδή σε όλους εσάς τους μπέμπηδες σας δώσαμε ένα λάπτοπ, τάμπλετ ή κινητό για να παίζετε και να βρίζετε αγνώστους στο ίντερνετ, κάτι που κι εγώ και άλλοι προγραμματιστές (του ιδιωτικού, ιδιωτικότατου) τομέα, το περιμέναμε, το πολεμήσαμε, προσπαθήσαμε να χρεώνουμε για να το σκέφτεστε διπλά, αλλά ηττηθήκαμε (αρχικά, γιατί το τζάμπα, όπως λέει μια άλλη ελληνική παροιμία - που αγαπάει ο Αλέξης - πέθανε).

Την χώρα χρεωκόπησε η Δεξιά

Ο Καραμανλής έκανε όλες τις κρατικοποιήσεις (Ολυμπιακή, Ναυπηγεία) και διόρισε όλα τα παιδιά των Ταγματασφαλιτών στο Δημόσιο. Ενώ έφτιαξε και ζημιογόνες κρατικές εταιρείες (ΕΑΒ, ΕΛΒΗΛ)

Γιάννης

Πρασινορουφιάνος είσαι ή Φασιστοκουμούνας? Μάλλον πέρασες και από τις δύο κλαδικές. Αδελφέ να το κοιτάξεις γιατί σου έχει αφήσει κουσούρι.....

Ο Θαλής και ο Μιλήσιος

Βρίζουν με τον χειρότερο τρόπο τα σαράντα χρόνια της μεταπολίτευσης.Εχουμε και λέμε: Από αυτά αν αφαιρέσουμε ,τον Ανδρέα Παπανδρέου και τον Κωνσταντίνο Καραμανλή ,για τους οποίους τάχαμου δεν σηκώνουν κουβέντα και αν αφαιρέσουμε τον Κώστα Καραμανλή ,για τον οποίο δεν γίνεται καν κουβέντα , τότε μένει : 1.η θητεία των 3,5 χρόνων του Κώστα Μητσοτάκη,περίοδο 1990-1993 που οι κομμουνιστές είχαν χάσει τα αυγά και τα πασχάλια,παγκοσμίως και είχε προηγηθεί το "βρώμικο '89 " - ρωτήστε τον Κουρουμπλή και άλλους πρώην πασόκους της πλειοψηφίας - και 2. η οκταετία Σημίτη, 1996-2004 ,η οποία τελικά και αποκλειστικά φταίει για τα πάντα. Δηλαδή το κοινό σημείο ταύτισης των σημερινών κυβερνητικών εταίρων εμφανών και αφανών . Οι επτά σοφοί της αρχαιότητας ήταν οι εξής δύο ,ο Θαλής και ο Μιλήσιος.Φιλιά στους δικούς μας,τα δέοντα στους άλλους.

ouga re

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΡΩΤΑ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ ΠΩΣ ΤΟΤΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΝΑΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΑΠΟ ΘΑΛΛΑΣΟΔΑΝΕΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΓΕ ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΤΕ ΕΣΥ Κ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΕΠΙΣΗΣ (Κανένας δεν υπόσχεται δεξιά κι αριστερά ανά τον πλανήτη αγορές οπλικών συστημάτων ή άλλων υπηρεσιών και τεχνολογιών προς ΗΠΑ, Γαλλία, Γερμανία όταν ο λαός περνάει δύσκολα) ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ f-16 3 ΓΕΝΙΑΣ ΜΕ ΕΝΑ F-35 ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΜΑΣ ΛΕΣ?ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΣΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ?Η ΘΑ ΠΑΣ ΕΣΥ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ?ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΝΑ ΚΑΦΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΒΙΛΛΑ Κ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΣΑΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΜΕ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΠΤ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΣΤΑ FΑKE NEWS ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΕΙΤΕ...ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΘΑ ΠΙΣΤΕΤΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ...ΤΗΝ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΤΣΗ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΟΥΣ

Για γελια

Γεια σου αντικειμενικε ΔΑΠΙΤΗ. Και Α και ΟΥ και ΔΑΠ ΝουΔουΦουΚου. Χωρις να βαζω και στοιχημα, υποθετω πως εισαι μικρος για να υπηρετησεις και σαν Κενταυρος. Σας στοιχειωνει ακομη ο Ανδρεας.

Τάσος Φιλιώτης

Για να ήταν ΔΑΠΙΤΗΣ θα έπρεπε τουλάχιστον να έχει εισαχθεί και να έχει υπάρξει φοιτητής σε ΑΕΙ αυτός ο παντελώς αγράμματος και αστοιχείωτος γελοιοδέστατος δημοσιογραφίσκος...

freeman

ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ , ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΟΚΤΌΝΑ 8ετή γκεμπελική παραμύθα ενοχοποίησης του Παπανδρεικού Γονιδίου . . .του Ανδρέα ως ΤΑΧΑ ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ,ενώ είχε πεθάνει 15 χρόνια πριν την ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΉ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ-ΠΑΚΗ-ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ-ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ του 2009 και του Γιώργου ως ΤΑΧΑ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ενώ ΠΑΡΈΛΑΒΕ - ανέλαβε ζαχοΜπακαλοΤεφτεροΟικονομία ΖΟΜΠΙ-ΠΤΩΜΑ ΣΕ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ , ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ-ΠΑΚΗ-ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ-ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ του 2009 . . .ΑΠΛΑ ΑΘΩΩΝΕΤΕ τον ΡΑΦΗΝΑΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΘΡΑΣΥΤΑΤΑ συνεχίζει τις 8χρονες διακοπές του με ΟΛΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ , ΑΡΝΟΥΜΕΝΟΣ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ που θα στοιχειώνουν 2 γενιές .ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ Καραμανλομπουκωμένοι Ραφηνάτοι ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ-ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ( ΤΑΧΑ δημοσιογράφοι ) ΔΕΝ νομιμοποιήστε ηθικά κατηγορείτε τους ΣυριζοΑνελοαληταράδες που ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΣΥΓΚΑΛYΠΤΟΥΝ ΤΗΝ Καραμανλική Εγκληματική Ηγεσία 2004-2009 ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΕ .

ΣΑΚΗΣ

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ. ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΗΜΙΜΑΘΕΙΣ ΟΜΩΣ...

Αναυδος

Very well said!

Πλήρης ποινικοποίηση

Της πολιτικής ζωής εδώ και τώρα!.Αρκετά με το παραμύθι οτι ήταν κάτι ιδιαίτερο ο Ανδρέας. π.χ το μην τα πας καλα με τους δυνατούς και ισχυρούς δημοκρατικούς ηγέτες του κόσμου είναι ανοησία. Η μόνη διαφορά είναι οτι του ενός λαικιστή παπατζή τού δίναν οι αγορές δανεικά ανεξέλεκτα να εξαγοράζει ψήφους ενώ του τωρινού κακέκτυπου δεν του δίνει κανείς χωρίς αυστηρή επιτροπεία κηδεμονία εποπτεία και 99,99 χρόνια υποθήκη

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία