Και τώρα τι θα απογίνουμε χωρίς τους νταβατζήδες;
stefanakidis

Βασίλης Στεφανακίδης

Και τώρα τι θα απογίνουμε χωρίς τους νταβατζήδες;

Δεν νομίζετε ότι παρατράβηξε αυτό το παραμύθι με τους διαπλεκόμενους και τους νταβατζήδες που και καλά εξολόθρευσε η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ;

Αρκετά με την έπαρση τους πως με τον περίφημο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες έβαλαν τάξη στο τηλεοπτικό τοπίο. Μια τρύπα στο νερό έκαναν και όσο για τα 246 εκατ. που θα πάρει το δημόσιο από τους  4 υπερθεματιστές, ας τα πάρει πρώτα και μετά τα μοιράζει στις ευπαθείς  ομάδες γιατί  διατηρώ πολλές επιφυλάξεις για την τελική έκβαση αυτού του σήριαλ που έγινε καραμέλα στα χείλη του κάθε Συριζαίου.

Και για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους. Ποιους θεωρεί  νταβατζήδες και διαπλεκόμενους ο πρωθυπουργός αλλά και η κοινωνία μετά την πολυετή πλύση εγκεφάλου και τώρα με τις “γενναίες” παρεμβάσεις του, τους διέλυσε και τους αφάνισε από προσώπου γης;
Τον Κοντομηνά  του ALPHA που δεν κατάφερε να πάρει άδεια και από όσο ξέρω δεν παίρνει δημόσιες δουλειές ή τον Βαρδινογιάννη  του STAR που η κύρια δουλειά του είναι  η Motor Oil που το 90%  της παραγωγής του το εξάγει; Αυτούς θεωρούσε νταβατζήδες κι αν ναι, ας μας πει πότε και ποιόν πίεζαν και ποιες κρατικές δουλειές πήραν.

Εννοούνε μήπως τον Μπόμπολα με το MEGA  και το ΕΘΝΟΣ και τον ΔΟΛ του Ψυχάρη;
Κλείσιμο
Αν όντως αυτοί οι όμιλοι ήταν διαπλεκόμενοι, ας μας πει κάποιος πως και με ποιο τρόπο τους έθιξε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ;

 Γιατί αν δεν απατώμαι οι μέτοχοι του MEGA μόνοι τους αποφάσισαν να σταματήσουν τη χρηματοδότηση του και το  οδηγούν στο κλείσιμο και όχι η κυβέρνηση. Οι δε εκδοτικές επιχειρήσεις των δυο προαναφερθέντων  που αντιμετωπίζουν μεγάλα οικονομικά προβλήματα, τα αντιμετωπίζουν γιατί ήταν  πολύ ανοικτοί σε τραπεζικό δανεισμό και όταν ο ESM  επέβαλε περιορισμό  στις δανειοδοτήσεις( όλων των επιχειρήσεων και όχι μόνο των Μέσων Ενημέρωσης) βρέθηκαν σε δύσκολη θέση να αντιμετωπίσουν τις υποχρεώσεις τους.

Η κρίση  άλλαξε την αγορά, οι πωλήσεις έπεσαν, η διαφημιστική δαπάνη έπεσε λόγω της κρίσης και τα  προβλήματα μοιραία πολλαπλασιάστηκαν για όλες τις εκδοτικές επιχειρήσεις και πολύ περισσότερο σ΄ αυτές που ήταν  υπερβολικά “ανοικτές” και υπερδανεισμένες και δεν φρόντισαν να κάνουν εγκαίρως τις αναγκαίες προσαρμογές και αναδιαρθρώσεις.

Όσο για τις εργολαβίες Μπόμπολα από το Δημόσιο, αρκεί να ανατρέξει κανείς στις κορδέλες δημοσίων έργων που έκοψε τελευταία ο πρωθυπουργός και θα διαπιστώσει πως  το μεγαλύτερο μέρος των έργων συνεχίζει να το εκτελεί ο όμιλος Μπόμπολα χωρίς αυτό να είναι απαραίτητα κακό γιατί η εταιρεία τους είναι από τις μεγάλες και καλές και γι αυτό αναπτύσσουν μεγάλη δραστηριότητα και εκτός συνόρων!

Όλα τα άλλα είναι κουραφέξαλα και σανός γι αυτούς πουν δεν θέλουν και δεν μπορούν να δουν την αλήθεια κατάματα.

Το να μας λένε πως κτύπησαν τη διαπλοκή, στο τέλος θα έχει την ίδια σοβαρότητα με αυτά που λέει ο Κατρούγκαλος πως δεν κόπηκε καμιά σύνταξη και πως σύντομα θα δώσει και... αυξήσεις στις συντάξεις!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ