Ο Άγιος Βασίλης μιλάει στο παιδί με άμεσο και ολοζώντανο τρόπο!

Ο Άγιος Βασίλης μιλάει στο παιδί με άμεσο και ολοζώντανο τρόπο!

Θέλετε να κάνετε ένα ξεχωριστό δώρο Χριστουγέννων στα παιδιά σας; Πώς θα σας φαινόταν αν μπορούσατε να φέρετε σε άμεση επαφή τα αγγελούδια σας με τον Άγιο Βασίλη;

Ο Άγιος Βασίλης μιλάει στο παιδί με άμεσο και ολοζώντανο τρόπο!
Το Santa Letter σας επιτρέπει να δημιουργήσετε αυτοματοποιημένα ένα προσωποποιημένο γράμμα, ένα προσωποποιημένο τηλεφώνημα ή ακόμη καλύτερα και ένα προσωποποιημένο βίντεο, όπου ο ίδιος ο αγαπημένος Άγιος των παιδιών μιλάει στο παιδί σας με άμεσο και ολοζώντανο τρόπο, αποκαλύπτοντας και εκπλήσσοντας ευχάριστα το παιδί με στοιχεία και λεπτομέρειες από την ίδια του τη ζωή.

Το Santa Letter αναλαμβάνει την μαγική αυτή διαδικασία! Μνήμες, νοσταλγία και φυσικά μαγεία είναι η υπηρεσίες που έχουν σκοπό να προσφέρουν τα ξωτικά που περιμένουν άγρυπνα στο εργαστήρι τους στον μακρινό Βόρειο Πόλο, τις παραγγελίες σας!

Εσείς απλά επιλέξτε ένα από τα τρία πακέτα που προσφέρει το Santa Letter και ξεκινήστε ένα παραμυθένιο και αξέχαστο ταξίδι.

Κλείσιμο


Πλατινένιο πακέτο €Κόστος 24,99 Ευρώ 

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε στα τρελιάρικα ξωτικά μερικές μικρές αλλά απαραίτητες πληροφορίες για το παιδί, σας μαζί με 5 φωτογραφίες του. Οι φωτογραφίες αυτές θα εμφανιστούν ως δια μαγείας στο βίντεο και μάλιστα θα τις σχολιάζει ο Άγιος Βασίλης.
Σαν από θαύμα , μέσα σε λίγα μόλις λεπτά - προκύπτει ένα μοναδικό βίντεο με απαράμιλλα ρεαλιστικές και συνάμα μαγικές εικόνες από τη ζωή και τη δράση του Αι-Βασίλη.Το βίντεο το κατεβάζετε στον υπολογιστή σας και το δείχνετε στο αγγελούδι σας όποτε εσείς θέλετε.Το αρχείο είναι για πάντα δικό σας. 


Δείτε ένα παράδειγμα εδώ!


Το πλατινένιο πακέτο περιλαμβάνει:


Προσωποποιημένο βίντεο από τον Άγιο Βασίλη
Τηλεφώνημα από τον Άγιο Βασίλη
Εξατομικευμένο γράμμα από τον Άγιο Βασίλη με βουλοκέρι Door Hanger
Αυτοκόλλητα με όλους τους χαρακτήρες από το Santa Letter
Γραμματόσημο
Φωτογραφία του Άγιου Βασίλη στο γραφείο του
Προσωποποιημένο πιστοποιητικό Καλού Παιδιού
Πολυτελής φάκελος αλληλογραφίας
Πουγκάκι με το καμπανάκι του Ρούντολφ
Σελιδοδείκτης
Μπαστουνάκι γλειφιτζούρι
Αυτοκόλλητο για το παράθυρο "Άγιε Βασίλη σταμάτα εδώ!"
Έγχρωμο αυτοκόλλητο αυτοκινήτου για παιδιά


Χρυσό πακέτο Κόστος 14,99 ΕυρώΤο τηλέφωνο θα χτυπήσει και...η βαριά φωνή του Άγιου Βασίλη θα φτάσει στα αυτιά των παιδιών σας για μια συνομιλία γεμάτη εκπλήξεις! Ο Άγιος Βασίλης λέει το όνομα του παιδιού και την πόλη που μένει. Το τηλεφώνημα ενεργοποιείται μέσα από τον προσωπικό σας λογαριασμό στο Santa Letter οποιαδήποτε στιγμή εσείς θέλετε . Αρκεί να είστε σίγουροι ότι θα το σηκώσει το αγγελούδι σας.

Ακούστε ένα παράδειγμα εδώ!


To χρυσό πακέτο περιλαμβάνει:


Τηλεφώνημα από τον Άγιο Βασίλη
Εξατομικευμένο γράμμα από τον Άγιο Βασίλη με βουλοκέρι Door Hanger 
Αυτοκόλλητα με όλους τους χαρακτήρες από το Santa Letter
Γραμματόσημο
Φωτογραφία του Άγιου Βασίλη στο γραφείο του
Προσωποποιημένο πιστοποιητικό Καλού Παιδιού
Πολυτελής φάκελος αλληλογραφίαςΒασικό πακέτο- Κόστος 9,99 Ευρώ 

Γραμμένο από τον ίδιο τον Άγιο Βασίλη. Το γράμμα θα έρθει σε εσάς με τα προσωπικά στοιχεία του παιδιού σας και εκείνο θα νιώσει κοντά του την ύπαρξη του αγαπημένου γεράκου!

Δείτε ένα παράδειγμα εδώ!

https://santaletter.gr/personalized-santa-letter/

Το βασικό πακέτο περιλαμβάνει:

Εξατομικευμένο γράμμα από τον Άγιο Βασίλη με βουλοκέρι
Door Hanger
Αυτοκόλλητα με όλους τους χαρακτήρες από το Santa Letter
Γραμματόσημο

Δημιουργήσαμε για εσάς και τους μικρούς μας φίλους με πολλή αγάπη και υπευθυνότητα μία υπηρεσία που στόχος της είναι να σας βοηθήσει να χαρίσετε στα παιδιά σας ένα αξέχαστο χριστουγεννιάτικο δώρο, κάνοντας πραγματικότητα ένα μεγάλο τους όνειρο. 
Να επικοινωνήσουν και να νιώσουν κοντά τους την παρουσία του αγαπημένου τους Αγίου των Χριστουγέννων, του Άι-Βασίλη.


Για να φέρετε τον Αϊ Βασίλη κοντά στο παιδάκι σας και να ζήσει ολοκληρωμένα το όνειρο και την μαγεία των Χριστουγέννων, δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

Κάντε «κλικ» στο www.santaletter.gr


Δημιουργείτε έναν λογαριασμό μέλους
Επιλέγετε ένα από τα 3 πακέτα (Βασικό, Χρυσό, Πλατινένιο)
Σημειώστε κάποιες μικρές αλλά απαραίτητες λεπτομέρειες για το αγγελούδι σας απαντώντας σε σχετικές και χρήσιμες ερωτήσεις μας που θα μας επιτρέψουν στη συνέχεια να συνθέσουμε το απόλυτα προσωποποιημένο αποτέλεσμα. 
Προσθέτετε τα στοιχεία επικοινωνίας και άμεσα έχετε την δυνατότητα να κατεβάσατε το βίντεο στον υπολογιστή σας, η να ενεργοποιήσετε το τηλεφώνημα από τον Άγιο Βασίλη. 

Η αποστολή των προσωποποιημένων γραμμάτων από τον άγιο Βασίλη με τα σχετικά δωράκια θα ξεκινήσει το πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου.Τόσο απλά - τόσο μαγικά!

Εάν για οποιοδήποτε λόγο εσείς ή το παιδί σας δεν μείνετε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα , σας προσφέρουμε 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων. 

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την αγορά σας με τους παρακάτω 2 τρόπους:

Με πιστωτική κάρτα: Το Santa Letter έχει λάβει όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις για την ασφάλεια των συναλλαγών σας μέσω της πιστωτικής σας κάρτας. Όλες οι συναλλαγές γίνονται μέσω των online συστημάτων της Alpha Bank, δηλαδή με την μέγιστη ασφάλεια και την εγγύηση της Alpha Bank. Το σύστημα του Santa Letter δεν παρεμβαίνει με κανένα τρόπο στις συναλλαγές και δεν έχει καμία πρόσβαση στους κωδικούς της Πιστωτικής Κάρτας σας.

Με Τραπεζική Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό :
AlphaBank IBAN GR 2501 4022 6022 600200 2012 906

Είναι μια αξέχαστη εμπειρία...Είναι αναμνήσεις, χαρά και μαγεία σε ένα πακέτο!
Ας χαρίσουμε στα αγγελούδια μας ένα μοναδικό δώρο, και ας ζήσουμε μαζί τους τη μαγεία των Χριστουγέννων!

 

 

www.santaletter.gr 

Η εταιρία μας χρησιμοποιεί τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας για την προστασία των προσωπικών δεδομένων, σεβόμενοι την ευαισθησία των πληροφοριών που δίνονται από τους χρήστες. Χρησιμοποιούμε Secure Sockets Layer (SSL) για την κρυπτογράφηση όλων των προσωπικών πληροφοριών πριν από τη προβολή τους . 

Για να αυξήσουμε περισσότερο το επίπεδο εμπιστοσύνης των χρηστών στο
SantaLetter και να εξασφαλίσουμε την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων των πελατών μας , η εταιρία μας έχει προμηθευτεί το πιστοποιητικό EV SSL - Extended Validation SSL Certificate από την κορυφαία στο είδος της εταιρία, Comodo.

 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης