Novileague: Διεκδίκησε σήμερα 25.000€ δωρεάν

Novileague: Διεκδίκησε σήμερα 25.000€ δωρεάν

Η δράση στη νέα Novileague συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό…

novileague_art
Η αυλαία της πρώτης εβδομάδας στον μεγάλο διαγωνισμό της Novibet, πέφτει με τις σημαντικότερες αναμετρήσεις από τις κορυφαίες ευρωπαϊκές λίγκες και χρηματικό έπαθλο 25.000€*, εντελώς δωρεάν για όλους.

Ξεκίνα από σήμερα τις προβλέψεις σου στη νέα Novileague

Όσοι κάνουν το 5/5 στους επιλεγμένους αγώνες της Κυριακής, διεκδικούν 25.000€*! Βέβαια, ακόμα και αν υπάρξει… δοκάρι για κάποιο από τα μέλη, με 4/5 σωστά ακριβή σκορ, υπάρχει το έπαθλο των 5.000€*.

Η Κυριακή είναι η μέρα των μεγάλων ντέρμπι, με το Τότεναμ-Τσέλσι (18:30) από την Premier League και το Γιουβέντους-Μίλαν (21:45) από την Serie A να ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα. Τα δύο ανωτέρω πλαισιώνονται από τα Ντόρτμουντ-Ουνιόν Βερολίνου (18:30), Λαμία-Ολυμπιακός (20:30) και Βαλένθια-Ρεάλ Μαδρίτης (22:00)

Μεγάλα χρηματικά έπαθλα* καθημερινά εντελώς δωρεάν!

Να σημειωθεί ότι πέραν των καθημερινών προσφορών*, όλοι οι συμμετέχοντες διεκδικούν εντελώς δωρεάν το κορυφαίο έπαθλο των 3.000.000€*, ξεκινώντας ακόμα και σήμερα τις προβλέψεις τους!

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
*Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ & ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ. ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/NOVI-LEAGUE
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης