Ο μικρός Αναστάσης γιόρταζε την Κυριακή του Πάσχα 12 Απριλίου και οι δύο γονείς ανέβασαν στο Instagram στιγμιότυπα μαζί του, εκφράζοντας δημόσια την αγάπη τους για εκείνον.
Η Λένα Δροσάκη δημοσίευσε μία φωτογραφία αγκαλιά με τον 6χρονο και σημείωσε στη λεζάντα: «Χρόνια σου πολλά Αναστάση μου, είσαι ένα παιδί γεμάτο φως και αγάπη να έχεις υγεία και ευλογία! Σε αγαπώ Ανάσταση μου».
Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, από την άλλη πλευρά, ανέβασε σε story μία παλιά φωτογραφία αγκαλιά με τον γιο του στη θάλασσα και σημείωσε: «Χρόνια πολλά στον Αναστάση μου. Γιέ μου και καμάρι μου».
Η επένδυση στον σύγχρονο χώρο εργασίας ξεκινά με μια απόφαση: να αντιμετωπιστεί το εργασιακό περιβάλλον ως αυτό που πραγματικά είναι, ένα κρίσιμο κομμάτι της στρατηγικής της επιχείρησης. Η ΔΡΟΜΕΑΣ προσφέρει ακριβώς αυτό.
Ανεξήγητη απώλεια βάρους, εξάντληση, μειωμένη όρεξη ή δυσκολία στην κίνηση αποτελούν κάποια από τα «σημάδια» της δυσθρεψίας που συνήθως περνάνε απαρατήρητα
Ο σύγχρονος maritime professional διαχειρίζεται υπερσύγχρονα πλοία, διεθνή πληρώματα και διαρκώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις. Ποια εκπαίδευση σε προετοιμάζει πραγματικά για αυτόν τον κόσμο;