Έναν χρόνο κοινής πορείας μετρούν ο Σταύρος Σβήγκος και η Γιολάντα Καλογεροπούλου και εκείνη θέλησε να γιορτάσει την επέτειο της σχέσης τους με μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Η ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια τρυφερή φωτογραφία με την ίδια και τον σύντροφό της. Στο συγκεκριμένο στιγμιότυπο οι δυο τους βρίσκονται σε ένα σκάφος. Εκείνη φορώντας μαγιό και ένα πουκάμισο τον κρατά αγκαλιά, ενώ ο Σταύρος Σβήγκος ακουμπά το μέτωπό του στο πρόσωπό της. Την ανάρτησή της συνόδευσε με το τραγούδι του Λέοναρντ Κοέν «Dance me to the end of love».
«Ένας χρόνος μαζί», έγραψε πάνω στη φωτογραφία.
Ένα παλιό αυτοκίνητο που δεν χρησιμοποιείται πλέον μπορεί να συνεχίσει να κοστίζει, ακόμη κι όταν παραμένει ακινητοποιημένο. Η απόσυρση αυτοκινήτου, όμως, μπορεί να είναι μια εξαιρετικά απλή, γρήγορη και οικονομικά αποδοτική διαδικασία.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο όραμα της LAMDA Development για ένα The Ellinikon ανοιχτό σε όλους, όπου η ισότιμη συμμετοχή και η προσβασιμότητα αποτελούν βασικά στοιχεία της καθημερινής εμπειρίας.